分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
29  97.0k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:18 發表 查看引用來源
未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋 ...
詳細啲唔緊要,尤其是戲肉!

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 17:24 發表 查看引用來源
和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨 ...
呢張真係引人入性,多謝ching分享!😬

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到
咁你之前有冇?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 18:42 發表 查看引用來源

師兄們講得啱, 一個夾嘅SP真係可遇不可求。我個人覺得熟女仲好,比較知性明白事理,而且有經驗,玩唔同花款容易上手。佢地對住老公以外嘅男人喺床上會放好多,少好多包服。 ...
啱吖,通常同老公冇做過都會做!

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 18:49 發表 查看引用來源
系呀…平時唔肯幫老公做,會幫其他男人做架😅🥰🤩
你就最清楚啦!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。
身形好正呀,乳頭仲好嫩口咁喎!😉

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-11 07:21 發表 查看引用來源
曾經有⋯⋯⋯
有冇乜嘢可以分享?😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
咁嘅女人先吸引!

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 15:47 發表 查看引用來源

佢唔算女強人,但工作好認真,有主見。都幾鐘意講嘢,幾吹得,所以d客都好like佢。佢對住鐘意嘅人就會如小鳥衣人般好聽話。

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。 ...
喺公司女廁咁正!之後有冇對鏡後入佢?

引用:
原帖由 ppt2016 於 2022-5-12 17:05 發表 查看引用來源
支持師兄你SP好正 我夢想黎屌OL人妻
Ching有冇target?

前往最後回覆