上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.6k

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁當然都玩過露出同3P啦。可以話佢滿足咗我多方面嘅性幻想。

我和她是同事,喺度叫佢D小姐,雖然係中女,但外觀比實際年齡年輕,樣子算靚,身材一般,著衫好有taste,尤其對內衣特別講究,喜歡穿厘士性感款式。佢係嗰種一定要著到內衣顏色同外衣match的女人。當然短裙高踭鞋係佢favorite。

你可以想像到嘅office刺激玩意相信我哋都玩過哂 -  D會不時走嚟我個位扮傾工事,當冇人喺附近時便慢慢拉起裙俾我睇佢著咩顏色底褲(因為佢成日晚上問我鐘意佢著咩色),仲好樂意俾我影埋相。有時佢又特登行埋啲扮睇我個mon,跟住對我打眼色叫我摸佢,我就會喺佢後面慢慢伸手入裙內摸佢patpat同大脾(我個位後面靠牆所以安全),D皮膚好滑,雖然上身瘦但下身有少少肉地, 個patpat手感好正。有時我更會拉低佢條底褲摸佢下面摸到濕埋。最抵死係佢仲要一路扮正經同我傾嘢。當放工後公司再少啲人,佢有時會推埋張凳坐過嚟,咁喺枱底我哋隻手更加狼死啦,記得一次我將佢條底褲褪到落大髀,摸到佢勁濕。當然佢都試過用手幫我打J仲射埋。咁當然要附近位啲同事走曬先可以咁玩。放少少相~(唔排除將來會delete)。

講住咁多先,有機會再分享其他過癮嘢

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
期待師兄再update

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
恭喜師兄可以遇上咁好玩嘅同事,我都有遇到類似經歷,不過係我下屬,仲有CCTV都影到🤣🤣

開始果時個過程係點?

引用:
點解咁好彩遇到個咁正SP架?點解我咁靚仔又好人,會一個SP都冇架……😭😭😭
講返正題,你sp下庄好靚,又肯同你玩,你地當時結左婚?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-8 11:13 發表 查看引用來源

點解咁好彩遇到個咁正SP架?點解我咁靚仔又好人,會一個SP都冇架……😭😭😭
講返正題,你sp下庄好靚,又肯同你玩,你地當時結左婚?
可遇不可求,。

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-5-8 11:39 發表 查看引用來源

可遇不可求,。
雖然係咁。都要主動係交友app refresh add人先有機會

引用:
睇最後嗰張相佢好似唔多毛👍,希望樓主可以keep住放相分享🙏🏻

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-8 11:08 發表 查看引用來源
開始果時個過程係點?
等得閒會開一個新帖大家研究一下,唔想騎劫師兄個post

真係爽死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆