上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-13 16:53 發表 查看引用來源
咁sexy! 咁好易露毛!😬
有本錢唔怕露🤭🤭🥰🥰👍👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 17:36 發表 查看引用來源
有本錢唔怕露🤭🤭🥰🥰👍👍
仲會好受歡迎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-13 17:58 發表 查看引用來源
仲會好受歡迎!😬
咪係囉😅👍[

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:19 發表 查看引用來源

鮑鮑相好少影,不過都有一兩張,師兄睇住先。
正,一缐鮑應該幾好奶

引用:
原帖由 samuelbe 於 2022-5-14 11:10 發表 查看引用來源

正,一缐鮑應該幾好奶
要用脷尖慢慢反開佢先奶👅👅,逐層逐層咁奶,先可以奶粒豆豆

少少毛, 好玩, 吹口琴, 都唔會比咁多毛拮到.
引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:19 發表 查看引用來源

鮑鮑相好少影,不過都有一兩張,師兄睇住先。

當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行去一個完全冇人會見到嘅角落影咗一陣後,佢就好似warm up咗唔再緊張,咁我就帶返佢出大街再影。隔了一陣,有個帶狗散步嘅男人行過,都幾靚仔,佢一邊行過一邊望住我哋,突然隻狗仔甩咗條繩跑咗去D度同佢玩。D當時件外衣半開,遮唔到下身露哂底底。佢烏底身同隻狗狗玩咗一陣,個男人就企喺原地眼定定望實。我事後問D;「你咁大方俾個拖狗男昅咁耐嘅?」佢話:「咁人哋靚仔嘛!」 其實都留意到,有幾個麻甩佬行過咗又扮晒嘢行返轉頭想昅多次,D當時亦冇再尷尬任俾佢哋望了,咁我梗係照影相啦。
嗰次影得好開心好好玩,最後我仲氹埋D除bra俾我影咗幾張 嗰下真係好刺激,喺條街度露點真係第一次,仲要影埋相。我一邊影又要一邊睇水,俾麻甩佬睇到冇所謂,最怕俾d阿姐阿姑見到就唔好啦。經過呢次,我便不斷搵新地點再玩露出影相,後來仲去了屋村同港鐵影,好正!

附件

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-15 10:15 發表 查看引用來源
當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行 ...
D個身型都幾正喎

回覆 86# bolleh 的帖子

wow正😍啲毛毛生得好靚😍

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-15 10:15 發表 查看引用來源
當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行 ...
白色果一套幾靚,但係點解睇落好似小腿白過大腿? 🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆