上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-15 10:15 發表 查看引用來源
當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行 ...
正啊師兄咁快又有新野睇 仲要露出 睇完再幻想硬晒

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-15 11:27 發表 查看引用來源

D個身型都幾正喎
佢話自己大脾肥。其實少少肥都唔錯,太瘦著短裙同絲襪會唔夠性感。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 00:25 發表 查看引用來源

佢話自己大脾肥。其實少少肥都唔錯,太瘦著短裙同絲襪會唔夠性感。
女人係要少少肥先正,我Like 少少肉哋

少少毛, 都好性感.
引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-15 10:15 發表 查看引用來源
當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行 ...

引用:
原帖由 veryok 於 2022-5-16 03:49 發表 查看引用來源
少少毛, 都好性感.
既然咁多師兄like少毛毛,po多兩張影得清楚d嘅相先 :)

附件

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 09:16 發表 查看引用來源

既然咁多師兄like少毛毛,po多兩張影得清楚d嘅相先 :)
好sexy,好誘惑呀!你SP好有品味!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 09:16 發表 查看引用來源

好sexy 呀,有冇唔需要除晒衫褲影,若隱若現更加👍👍

引用:

SP有冇話之前有冇試過咁玩?

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-16 09:51 發表 查看引用來源

好sexy 呀,有冇唔需要除晒衫褲影,若隱若現更加👍👍
係呀,影露出相我認為場景衣飾配搭好緊要,加些誘人動作露少少,已經可以好正。有d場地真係唔方便除哂衫褲嘅。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
有相有文高質Post, support到底!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆