上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 09:59 發表 查看引用來源
SP有冇話之前有冇試過咁玩?
我同佢都係第一次玩。一試返唔到轉頭。最鍾意係事後同佢睇相時大家討論邊張影得好,下次要點,影到邊張有麻甩佬行過... 一齊回味。

我成日想試新嘢,好彩佢滿足到哂我嘅幻想

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 10:13 發表 查看引用來源

我同佢都係第一次玩。一試返唔到轉頭。最鍾意係事後同佢睇相時大家討論邊張影得好,下次要點,影到邊張有麻甩佬行過... 一齊回味。

我成日想試新嘢,好彩佢滿足到哂我嘅幻想 ...
難得有咁正嘅SP肯同你咁玩!除咗影相仲有冇乜嘢都係第一次同你做?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 10:18 發表 查看引用來源
難得有咁正嘅SP肯同你咁玩!除咗影相仲有冇乜嘢都係第一次同你做?😉
除影相拍片之外,好多床上姿勢,做愛地點,SM(初級版),請男技師推拿,3P都係第一次同我試的。有空再喺呢度寫下故仔

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 10:52 發表 查看引用來源

除影相拍片之外,好多床上姿勢,做愛地點,SM(初級版),請男技師推拿,3P都係第一次同我試的。有空再喺呢度寫下故仔
好精彩呀!等ching慢慢分享!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 09:16 發表 查看引用來源

既然咁多師兄like少毛毛,po多兩張影得清楚d嘅相先 :)
這種底底引死人

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 10:52 發表 查看引用來源

恭喜師兄,搵一個咁夾SP真係可遇不可求,師兄多多分享圖文並茂,支持!支持!支持

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 10:13 發表 查看引用來源

我成日想試新嘢,好彩佢滿足到哂我嘅幻想 ...
真係超正
有咁既對手真係個個禮拜都可以諗新野玩
同佢露出完之後,有無忍唔住即日中出佢

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-16 12:33 發表 查看引用來源
真係超正
有咁既對手真係個個禮拜都可以諗新野玩
同佢露出完之後,有無忍唔住即日中出佢
嗰陣真係日日個腦都諗住點樣同佢玩。對我呢d本身乜都未試過嘅麻甩佬嚟講,好似突然開發咗無限嘅可能咁。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-17 09:33 發表 查看引用來源

嗰陣真係日日個腦都諗住點樣同佢玩。對我呢d本身乜都未試過嘅麻甩佬嚟講,好似突然開發咗無限嘅可能咁。
你之前冇諗過同你之前果啲咁玩咩?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 09:16 發表 查看引用來源

既然咁多師兄like少毛毛,po多兩張影得清楚d嘅相先 :)
下次吊帶絲襪加 brazilian 底底,包佢自己都話靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆