上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.9k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-16 10:52 發表 查看引用來源

除影相拍片之外,好多床上姿勢,做愛地點,SM(初級版),請男技師推拿,3P都係第一次同我試的。有空再喺呢度寫下故仔
唔使急,最緊要快 再唔係叫佢自己放個女方版本上黎

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-17 09:48 發表 查看引用來源
你之前冇諗過同你之前果啲咁玩咩?
冇喎,係同佢一齊先開始諗。特別當發現佢唔係咁介意走光後,啟發我好多諗頭。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-17 16:54 發表 查看引用來源

冇喎,係同佢一齊先開始諗。特別當發現佢唔係咁介意走光後,啟發我好多諗頭。
咁就正啦!估唔到大家咁夾!😬

實在令人太羨慕和妒忌....
我唸你位SP 似係你EX 多D
等你UPDATE

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 15:41 發表 查看引用來源

下次吊帶絲襪加 brazilian 底底,包佢自己都話靚
嘩,brazilian底底正喎。佢都有一條,不過唔係成日著。

我都成日上網買性感衣著(包括內衣)比佢試,佢收到後會好興奮咁試上身影相比我睇。有d會同我出街時著,有d影相時會著,當然有d就去酒店時著啦....

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-17 18:40 發表 查看引用來源

嘩,brazilian底底正喎。佢都有一條,不過唔係成日著。 ...
叫佢下次露出著,brazilian 影後好睇過包臀多多聲,張相有返D美感一定好過單純露出照,佢都應該更加熱衷玩落去

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-18 10:29 發表 查看引用來源

叫佢下次露出著,brazilian 影後好睇過包臀多多聲,張相有返D美感一定好過單純露出照,佢都應該更加熱衷玩落去
不過佢話自己patpat大,驚影出嚟唔靚喎...

每次露出影相後,佢完睇輯相好滿意,就會好期待下一次,當然我要諗d新嘅地點同服飾啦,都好enjoy。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-18 15:59 發表 查看引用來源

每次露出影相後,佢完睇輯相好滿意,就會好期待下一次,當然我要諗d新嘅地點同服飾啦,都好enjoy。
佢pat pat好正呀,叫佢影多啲啦!😉

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-18 15:59 發表 查看引用來源

brazilian 就係要大pat先好睇架喎

細pat

大pat

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 16:59 發表 查看引用來源

brazilian 就係要大pat先好睇架喎

細pathttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZst0rBfxkkCo97EU9-3W-ErTlfGDZv0tFkw&usqp=CAU

大pathttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT ...
咁快無咗相😨😨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆