上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.7k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-24 19:39 發表 查看引用來源

師兄對底底好有研究,真犀利。呢張雖然唔係Brazilian,但都露唔少patpat。我個人就好like呢種cutting
好多女士因為著低腰褲或者覺得個臀好大,都會著低腰底底去"整細"個臀,睇張相好似著細左一個碼,扎到個臀一舊舊

純美感出發,你想像下條底底變做中腰同高叉,個臀應該會圓返D,會似無著既臀型,當然要睇D小姐鍾唔鍾意喇

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-25 11:21 發表 查看引用來源

好多女士因為著低腰褲或者覺得個臀好大,都會著低腰底底去"整細"個臀,睇張相好似著細左一個碼,扎到個臀一舊舊

純美感出發,你想像下條底底變做中腰同高叉,個臀應該會圓返D,會似無著既臀型,當然要睇D小姐鍾唔鍾意喇 ...
係呀,D佢好鐘意細細條低腰嘅底底。你都講得啱,可能佢著返中腰會冇咁肉感。會同佢反映一下

呢條算高叉,不過嗰次好似冇影patpat。要再搵下。

附件

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 11:34 發表 查看引用來源

係呀,D佢好鐘意細細條低腰嘅底底。你都講得啱,可能佢著返中腰會冇咁肉感。會同佢反映一下

呢條算高叉,不過嗰次好似冇影patpat。要再搵下。 ...
呢張都好正!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 11:34 發表 查看引用來源

呢條算高叉,不過嗰次好似冇影patpat。要再搵下。 ...
師奶底褲

引用:

呢條好D,個 hip 型順滑D

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-26 12:48 發表 查看引用來源
師奶底褲
唔算啦,應該係 lace bikini,如過係 tanga 就更加正

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-26 15:00 發表 查看引用來源

唔算啦,應該係 lace bikini,如過係 tanga 就更加正
師兄好似好有硏究!😬

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-26 15:00 發表 查看引用來源

可能隻色比人感覺似C奶底褲

嗰日因為喺屋村影相,所以叫佢前一晚去街市買件C奶背心,襯返個環境。

師兄識貨,佢成套連bra著出嚟㗎。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 16:49 發表 查看引用來源

嗰日因為喺屋村影相,所以叫佢前一晚去街市買件C奶背心,襯返個環境。

有冇浄係bra同under嘅相?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 16:49 發表 查看引用來源

你應該知佢size,送D後生既款式同顏色比佢,著左個人都會後生D,之後再影相比我地睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆