上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.7k

回覆 4# 出軌無罪 的帖子

未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋兩個竟然完全冇意思宿開,繼續high住對方,呢一刻我feel到會有下文了。

做到天開始黑,D話好攰不如出去食飯。但因為仲有少少嘢未做完,我同D講不如你先沖個涼,我覆埋個email,之後再出去食飯。其實我咁講都係一半講笑,點知佢好爽快話好呀,跟住就直接行入浴室。當D沖緊涼時,我不斷係度諗一陣會發展成點呢,但都盡量保持冷靜完成埋手頭上嘅工作先算。花灑聲停了後,D著任浴袍走出嚟,表情不尷尬地問我攪掂未,跟住坐我隔離,仲屈起對腳放上張櫈度露哂成對滑溜溜大脾。佢一邊望住部電腦一邊用毛巾弄乾頭髮。隔咗陣其他同事打嚟話食飯,D就行去個喼度揀衫,自己同自己講,等我揀件同你襯d嘅衫先,個下好sweet。

食完飯成班同事落咗bar飲下嘢,飲完大家都wing wing地。坐緊𨋢返酒店房時,D問我仲有冇”工作上”的手尾未清,其實真係冇,但我話可能留咗d嘢喺你房所以都上去睇下 - 其實擺明係大家俾對方嘅藉口。間房係靚房,有大床同露台。一入房D話佢畏高唔敢行出露台睇風景,叫我陪佢企出去。出到去佢話都仲係驚,我就企佢隔離攬實佢條腰。佢條腰好幼好好攬。佢嘅細腰+有肉patpat形成一個對比,好正,尤其是狗仔時用雙方手hold住佢條腰好啱手位,不過衣家唔講咁遠住....。吹咗陣水(其實都開始互flirt了),講開話飲完酒我心跳會好快,佢就走到我面前烏底身話要聽下我心跳聲。我問:「係咪跳得好快?」,佢話:「唔算囉,試下咁樣會唔會跳得再快啲?」,然後佢就從正面攬實我,心口貼得很實嗰隻。我都未諗到點應佢時,佢再用佢身體壓向我已經硬哂嘅部位。呢個moment我哋互相望住對方,呢個moment我真係頂唔順一嘢咀落去同佢瘋狂濕吻了。我哋咀得好激烈,D不時仲發出呻吟聲。我見進展順利便邊咀邊拖佢埋床,然後開始咗我哋嘅第一場友誼波。

唔好意思,可能寫得好長。下次會盡量精簡啲。不過一邊寫一邊回憶返呢件事,都仲令到我感到好興奮。

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 11:06 發表 查看引用來源

恭喜師兄可以遇上咁好玩嘅同事,我都有遇到類似經歷,不過係我下屬,仲有CCTV都影到🤣🤣
期待師兄分享。但cctv影到,你唔怕有手尾跟咩?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-8 11:13 發表 查看引用來源

點解咁好彩遇到個咁正SP架?點解我咁靚仔又好人,會一個SP都冇架……😭😭😭
講返正題,你sp下庄好靚,又肯同你玩,你地當時結左婚?
我哋當時都有自己家庭,都清楚知道大家只係玩下刺激下,所以先可以玩得咁放。

如師兄欣賞我SP下庄,有機會我再post相。

師兄真係爽,呢啲可遇不可求

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-8 13:16 發表 查看引用來源
睇最後嗰張相佢好似唔多毛👍,希望樓主可以keep住放相分享🙏🏻
師兄果然高手。冇錯佢係算唔多毛 但佢有時著嘅底底都好see-through,所以都可以見到毛毛。我搵下有冇相先...

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:18 發表 查看引用來源
未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋 ...
詳細啲唔緊要,尤其是戲肉!

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:18 發表 查看引用來源
未開始sp關係前,同D主要都只有工作上嘅溝通,同佢合作得尚算愉快。3年前因為一個project同佢日日一齊,開始更加熟落同有好感。之後一同出trip時,有日下午要到佢酒店房用佢部電腦一齊工作,期間大家隻手唔覺意接觸到對方,我哋 ...
好精彩
有冇買定套

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:20 發表 查看引用來源

期待師兄分享。但cctv影到,你唔怕有手尾跟咩?
只有我同老闆有權限開嚟睇

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:27 發表 查看引用來源

我哋當時都有自己家庭,都清楚知道大家只係玩下刺激下,所以先可以玩得咁放。

如師兄欣賞我SP下庄,有機會我再post相。
期待!😍😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 17:01 發表 查看引用來源

只有我同老闆有權限開嚟睇
做就咗我3P之旅,男的係之前帶過嚟舊同事,女係30頭姣人妻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆