上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.7k

和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨係有得睇,冇得掂,幾過癮呀~」。所以我第一樣諗到嘅就係玩露出。

D聽了我提議,諗一諗就話:「都得吖,好似幾好玩,不過你要喺我附近睇住我㗎。」真爽快!開頭都係一般玩法,喺公眾地方扮走光俾麻甩佬睇。有時仲玩得好有默契 - 例如喺地鐵車廂,我會預先坐開幾個位,佢條短裙會先拉到好高,加埋坐姿,坐佢對面絕對會有好嘢睇。我會message佢話佢知有幾多個男人昅緊佢,再指示佢做某些動作(如翹腳,擘開啲),然後再即時匯報觀眾反應,真係好好玩。

後來我哋提升咗玩法。試過買咗條佢D平時一定唔會著出街嘅摟*裙,叫佢著住同我行街。因驚撞到熟人,所以都會去僻啲嘅街玩。嗰次有幾個男人企喺街邊昅到佢實。我哋迎面行過後,我同D講:「嗰幾個人仲擰轉頭昅緊你喎...」。D就突然話:「停低攬住我錫! 掀起我條裙揸我patpat。」我梗係照做啦,班麻甩佬即刻望到實一實,睇哂D個屁股。D就喺我耳邊提我望實,如果有人影相就即stop。呢方面我好欣賞佢,玩得癲得嚟又會好安全。D事後同我講返,嗰刻佢直頭high到濕咗 呢種玩法都試過唔少次,有一次喺海旁,喺個男人(離我哋5米左右)面前搓佢個胸,最後我仲輕輕拉起D件衫露埋bra,個男人不斷斜視昅住,好high。其實D已經玩上癮了。

我見佢咁玩得,梗係繼續提升層次啦。所以就造就咗露出拍照嘅玩意。下次有機會再分享下。
最後加返張圖,等師兄門睇故仔之餘有返啲畫面。張相係打算玩露出影相後,特登book酒店房先試一下認真咁影。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 17:24 發表 查看引用來源
和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨 ...
支持師兄繼續更新

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-9 17:24 發表 查看引用來源
和SP(D小姐)開始關係一年後,我就向佢提議玩露出。因為之前試過一次出trip時,佢房間樓層較低,外面又有工程進行,裝修工人基本上可以望到哂房入面。D照樣只著bra同底褲喺房裡活動。我問佢唔怕畀人睇到咩,佢答:「冇所謂啦,佢哋淨 ...
呢張真係引人入性,多謝ching分享!😬

劇情吸引, 多謝分享.

好正AR師兄,多謝分享
引用:

引用:
呢啲經歷真係可遇不可以求,得閒回味下,可以記住一世
師兄,有無上庄既相?對波應該又白又滑

年齡唔係重點,其實最重要係咩都會配合自己既欲望同埋時間夾就可以超滿足

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 11:15 發表 查看引用來源
年齡唔係重點,其實最重要係咩都會配合自己既欲望同埋時間夾就可以超滿足
可惜呢樣唔係咁易

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-10 03:46 PM 發表 查看引用來源
可惜呢樣唔係咁易
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到
咁你之前有冇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆