上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 11:15 發表 查看引用來源
年齡唔係重點,其實最重要係咩都會配合自己既欲望同埋時間夾就可以超滿足
師兄們講得啱, 一個夾嘅SP真係可遇不可求。我個人覺得熟女仲好,比較知性明白事理,而且有經驗,玩唔同花款容易上手。佢地對住老公以外嘅男人喺床上會放好多,少好多包服。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 18:42 發表 查看引用來源

師兄們講得啱, 一個夾嘅SP真係可遇不可求。我個人覺得熟女仲好,比較知性明白事理,而且有經驗,玩唔同花款容易上手。佢地對住老公以外嘅男人喺床上會放好多,少好多包服。 ...
啱吖,通常同老公冇做過都會做!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 18:44 發表 查看引用來源
啱吖,通常同老公冇做過都會做!
系呀…平時唔肯幫老公做,會幫其他男人做架😅🥰🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 18:49 發表 查看引用來源
呢樣嘢我又唔係好同意,我老婆同我做過嘅嘢,有好多都係佢同以前嘅男朋友同埋sp冇做過

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 18:49 發表 查看引用來源
你就最清楚啦!😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 18:51 發表 查看引用來源

呢樣嘢我又唔係好同意,我老婆同我做過嘅嘢,有好多都係佢同以前嘅男朋友同埋sp冇做過
師兄你調教功力出眾

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到
我有 不過時間方面唔太夾
一個月見兩次左右

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-10 18:33 發表 查看引用來源
冇錯⋯我依家想識返個SL都識唔到
有時可能就喺你身邊。我同SP未開始前已識咗好耐,當時完全冇諗過同佢可以發展成咁!

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-10 18:53 發表 查看引用來源
師兄你調教功力出眾
唔好咁講依度好多師兄都厲害,我自愧不如,起碼唔可以調教自己老婆玩3P或者現在俾其他人屌

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 18:57 發表 查看引用來源

唔好咁講依度好多師兄都厲害,我自愧不如,起碼唔可以調教自己老婆玩3P或者現在俾其他人屌
你想分享老婆?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆