上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-11 07:21 發表 查看引用來源
曾經有⋯⋯⋯
有冇乜嘢可以分享?😬

師兄真幸福,搵到個好同事+性伴,D内衣襯晒色,覺得你同事應該係一個目標清析又有要求既人

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。
好OK啦,咁既size最好玩,除非想玩夾腸就差DD,不過呢隻型我覺得最好玩,太大我就反而麻麻地

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。
佢⋯⋯食緊咩?

師兄 期侍有更新同點開始玩3p

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 23:27 發表 查看引用來源
身形好正呀,乳頭仲好嫩口咁喎!😉
佢乳頭係唔錯㗎,凸凸哋咁,奶同啜都好正。

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-11 10:42 發表 查看引用來源
師兄真幸福,搵到個好同事+性伴,D内衣襯晒色,覺得你同事應該係一個目標清析又有要求既人
佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
咁嘅女人先吸引!

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-11 12:20 發表 查看引用來源
好OK啦,咁既size最好玩,除非想玩夾腸就差DD,不過呢隻型我覺得最好玩,太大我就反而麻麻地
師兄都鐘意呢個size? 我覺得各自有唔同嘅美感啦,我都好滿意我SP對波。至於手感同玩夾腸就一定係大波win喇。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2022-5-11 14:45 發表 查看引用來源

佢⋯⋯食緊咩?
糯米糍lor. 唔係道具嚟,真係影相影到肚餓要食嘢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆