上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
176  96.8k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-10 21:46 發表 查看引用來源

係呀師兄,得閒回味下都幾正。我SP對波唔算大。Post兩張有上庄嘅相,都係嗰次喺酒店影的。
身材真係好正👍,師兄有沒有佢隻鮑鮑相分享下?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
平時既D小姐算屬於邊類型?女強人?小巴渣?音聲細氣?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-11 22:45 發表 查看引用來源

佢對自己衣著尤其是內衣要求特別高。佢最鐘意去shopping買底衫褲 :)

記得佢第一次企喺我面前自己慢慢除衫,剩返內衣比我欣賞嗰刻,真係覺得佢好靚、有份柔弱和嫵媚嘅感覺,超級有女人味。 ...
所以就算係麻甩佬都要係内外衣上花D心機,著住條黃噉噉既白底比條女見到佢都唔開胃

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-12 14:42 發表 查看引用來源

所以就算係麻甩佬都要係内外衣上花D心機,著住條黃噉噉既白底比條女見到佢都唔開胃
你想男人著咩類型底底

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-12 14:42 發表 查看引用來源

講得啱,麻甩佬都要執正少少尊重下對手。有時要連毛毛都會修剪整理下,唔好好似雜草咁見人 :)

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-12 11:19 發表 查看引用來源
平時既D小姐算屬於邊類型?女強人?小巴渣?音聲細氣?
佢唔算女強人,但工作好認真,有主見。都幾鐘意講嘢,幾吹得,所以d客都好like佢。佢對住鐘意嘅人就會如小鳥衣人般好聽話。

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。完全feel到佢嘅全神貫注用心用力去令我舒服(當然佢都好陶醉啦),嗰種滿足感再加上身體上同視覺上嘅刺激,簡直冇得頂!

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 15:47 發表 查看引用來源

佢唔算女強人,但工作好認真,有主見。都幾鐘意講嘢,幾吹得,所以d客都好like佢。佢對住鐘意嘅人就會如小鳥衣人般好聽話。

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。 ...
喺公司女廁咁正!之後有冇對鏡後入佢?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-12 15:47 發表 查看引用來源

試過幾次喺公司女厠,我企喺度對住塊鏡望住佢著住高踭鞋踎低幫我含,呢個情境真係呢世都唔會唔記得。 ...
嘩......真係好有畫面,呢啲經驗我估都係高過中六合彩少少

支持師兄你SP好正 我夢想黎屌OL人妻

引用:
原帖由 ppt2016 於 2022-5-12 17:05 發表 查看引用來源
支持師兄你SP好正 我夢想黎屌OL人妻
Ching有冇target?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆