分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
14  96.8k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 10:26 發表 查看引用來源
睇到一個師兄嘅"任屌真係好爽"post,突然好想分享一下自己同sp嘅經歷。好慶幸我都有類似嘅經歷,和這個sp前前後後都差唔多玩咗3年,除咗喺床上乜玩法都由我話事之外,我提議嘅瘋狂刺激嘢佢都會配合同投入去試,真係幾爽㗎。咁 ...
恭喜師兄可以遇上咁好玩嘅同事,我都有遇到類似經歷,不過係我下屬,仲有CCTV都影到🤣🤣

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-8 11:08 發表 查看引用來源
開始果時個過程係點?
等得閒會開一個新帖大家研究一下,唔想騎劫師兄個post

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:20 發表 查看引用來源

期待師兄分享。但cctv影到,你唔怕有手尾跟咩?
只有我同老闆有權限開嚟睇

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-8 16:27 發表 查看引用來源

我哋當時都有自己家庭,都清楚知道大家只係玩下刺激下,所以先可以玩得咁放。

如師兄欣賞我SP下庄,有機會我再post相。
期待!😍😍😍😍😍😍

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-8 17:01 發表 查看引用來源

只有我同老闆有權限開嚟睇
做就咗我3P之旅,男的係之前帶過嚟舊同事,女係30頭姣人妻

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-9 00:08 發表 查看引用來源
呢個又係另一個人妻?
同一個人妻,係呢間公司做咗七、八年

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 00:19 發表 查看引用來源

鮑鮑相好少影,不過都有一兩張,師兄睇住先。
前後都一樣咁誘人

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 16:28 發表 查看引用來源

特登買嚟學AV㗎... 對絲襪佢有時都著返工 :)
方便係公司玩

引用:
原帖由 samuelbe 於 2022-5-14 11:10 發表 查看引用來源

正,一缐鮑應該幾好奶
要用脷尖慢慢反開佢先奶👅👅,逐層逐層咁奶,先可以奶粒豆豆

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-15 10:15 發表 查看引用來源
當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行 ...
D個身型都幾正喎

前往最後回覆