上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
43  97.0k

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-12 08:31 發表 查看引用來源
身材真係好正👍,師兄有沒有佢隻鮑鮑相分享下?
鮑鮑相好少影,不過都有一兩張,師兄睇住先。

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-12 21:05 發表 查看引用來源
正吖!之後冇射埋咩?
冇帶套,所以射咗喺佢屁股上

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-13 15:02 發表 查看引用來源

全開檔内衣,除衫都慳返
特登買嚟學AV㗎... 對絲襪佢有時都著返工 :)

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 15:09 發表 查看引用來源
細心睇過...唔似有修剪過
師兄係咪放大張圖嚟研究過

我只係知佢夏天一定會keep住整理毛毛 ,因為要著游衣。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-13 16:41 發表 查看引用來源
唔整理咪會走先?😬
係㗎。佢d泳衣如果bikini就細細條加低腰,一件頭就高V。

當D習慣了喺街上俾其他男人睇佢走光後,我哋就開始玩露出影相。第一次去咗一條好少人行過嘅街,D著了一件可以前面全開嘅長外衣,而裡面只穿內衣。當附近少人時,佢就會打開外衣俾我影相。起初D都有點不慣同有點驚。我帶佢行去一個完全冇人會見到嘅角落影咗一陣後,佢就好似warm up咗唔再緊張,咁我就帶返佢出大街再影。隔了一陣,有個帶狗散步嘅男人行過,都幾靚仔,佢一邊行過一邊望住我哋,突然隻狗仔甩咗條繩跑咗去D度同佢玩。D當時件外衣半開,遮唔到下身露哂底底。佢烏底身同隻狗狗玩咗一陣,個男人就企喺原地眼定定望實。我事後問D;「你咁大方俾個拖狗男昅咁耐嘅?」佢話:「咁人哋靚仔嘛!」 其實都留意到,有幾個麻甩佬行過咗又扮晒嘢行返轉頭想昅多次,D當時亦冇再尷尬任俾佢哋望了,咁我梗係照影相啦。
嗰次影得好開心好好玩,最後我仲氹埋D除bra俾我影咗幾張 嗰下真係好刺激,喺條街度露點真係第一次,仲要影埋相。我一邊影又要一邊睇水,俾麻甩佬睇到冇所謂,最怕俾d阿姐阿姑見到就唔好啦。經過呢次,我便不斷搵新地點再玩露出影相,後來仲去了屋村同港鐵影,好正!

附件

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-15 11:27 發表 查看引用來源

D個身型都幾正喎
佢話自己大脾肥。其實少少肥都唔錯,太瘦著短裙同絲襪會唔夠性感。

引用:
原帖由 veryok 於 2022-5-16 03:49 發表 查看引用來源
少少毛, 都好性感.
既然咁多師兄like少毛毛,po多兩張影得清楚d嘅相先 :)

附件

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2022-5-16 09:51 發表 查看引用來源

好sexy 呀,有冇唔需要除晒衫褲影,若隱若現更加👍👍
係呀,影露出相我認為場景衣飾配搭好緊要,加些誘人動作露少少,已經可以好正。有d場地真係唔方便除哂衫褲嘅。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 09:59 發表 查看引用來源
SP有冇話之前有冇試過咁玩?
我同佢都係第一次玩。一試返唔到轉頭。最鍾意係事後同佢睇相時大家討論邊張影得好,下次要點,影到邊張有麻甩佬行過... 一齊回味。

我成日想試新嘢,好彩佢滿足到哂我嘅幻想

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆