上一頁下一頁
發新話題

分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
43  96.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-16 10:18 發表 查看引用來源
難得有咁正嘅SP肯同你咁玩!除咗影相仲有冇乜嘢都係第一次同你做?😉
除影相拍片之外,好多床上姿勢,做愛地點,SM(初級版),請男技師推拿,3P都係第一次同我試的。有空再喺呢度寫下故仔

引用:
原帖由 friendho 於 2022-5-16 12:33 發表 查看引用來源
真係超正
有咁既對手真係個個禮拜都可以諗新野玩
同佢露出完之後,有無忍唔住即日中出佢
嗰陣真係日日個腦都諗住點樣同佢玩。對我呢d本身乜都未試過嘅麻甩佬嚟講,好似突然開發咗無限嘅可能咁。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-17 09:48 發表 查看引用來源
你之前冇諗過同你之前果啲咁玩咩?
冇喎,係同佢一齊先開始諗。特別當發現佢唔係咁介意走光後,啟發我好多諗頭。

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 15:41 發表 查看引用來源

下次吊帶絲襪加 brazilian 底底,包佢自己都話靚
嘩,brazilian底底正喎。佢都有一條,不過唔係成日著。

我都成日上網買性感衣著(包括內衣)比佢試,佢收到後會好興奮咁試上身影相比我睇。有d會同我出街時著,有d影相時會著,當然有d就去酒店時著啦....

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-18 10:29 發表 查看引用來源

叫佢下次露出著,brazilian 影後好睇過包臀多多聲,張相有返D美感一定好過單純露出照,佢都應該更加熱衷玩落去
不過佢話自己patpat大,驚影出嚟唔靚喎...

每次露出影相後,佢完睇輯相好滿意,就會好期待下一次,當然我要諗d新嘅地點同服飾啦,都好enjoy。

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 17:40 發表 查看引用來源

應該條link唔得

細 pat

大 pat
個pat要有肉得嚟夠挺先好睇 :)

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 20:29 發表 查看引用來源

brazilian 其實係有少少掩眼法,睇條腰同 pat 形去揀高/低腰同 high/low cut 褲款,簡單黎講係利用條褲邊去營造一個圓形嘅效果
師兄對底底好有研究,真犀利。呢張雖然唔係Brazilian,但都露唔少patpat。我個人就好like呢種cutting

附件

DSC_0429 2.jpg (418.88 KB)

DSC_0429 2.jpg

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-5-24 21:10 發表 查看引用來源

太暗😯…前面應該幾貼位😏😂……🤔有冇花紋架?😬
收到,已tune光咗。
前面好似冇花紋的。師兄都鐘意呢d款?

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-25 11:21 發表 查看引用來源

好多女士因為著低腰褲或者覺得個臀好大,都會著低腰底底去"整細"個臀,睇張相好似著細左一個碼,扎到個臀一舊舊

純美感出發,你想像下條底底變做中腰同高叉,個臀應該會圓返D,會似無著既臀型,當然要睇D小姐鍾唔鍾意喇 ...
係呀,D佢好鐘意細細條低腰嘅底底。你都講得啱,可能佢著返中腰會冇咁肉感。會同佢反映一下

呢條算高叉,不過嗰次好似冇影patpat。要再搵下。

附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-26 15:00 發表 查看引用來源

唔算啦,應該係 lace bikini,如過係 tanga 就更加正
可能隻色比人感覺似C奶底褲

嗰日因為喺屋村影相,所以叫佢前一晚去街市買件C奶背心,襯返個環境。

師兄識貨,佢成套連bra著出嚟㗎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆