分享SP經歷 - 乜都肯玩真係幾爽

收藏  |  訂閱
29  96.8k

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-17 09:33 發表 查看引用來源

嗰陣真係日日個腦都諗住點樣同佢玩。對我呢d本身乜都未試過嘅麻甩佬嚟講,好似突然開發咗無限嘅可能咁。
你之前冇諗過同你之前果啲咁玩咩?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-17 16:54 發表 查看引用來源

冇喎,係同佢一齊先開始諗。特別當發現佢唔係咁介意走光後,啟發我好多諗頭。
咁就正啦!估唔到大家咁夾!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-18 15:59 發表 查看引用來源

不過佢話自己patpat大,驚影出嚟唔靚喎...

每次露出影相後,佢完睇輯相好滿意,就會好期待下一次,當然我要諗d新嘅地點同服飾啦,都好enjoy。
佢pat pat好正呀,叫佢影多啲啦!😉

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 11:34 發表 查看引用來源

係呀,D佢好鐘意細細條低腰嘅底底。你都講得啱,可能佢著返中腰會冇咁肉感。會同佢反映一下

呢條算高叉,不過嗰次好似冇影patpat。要再搵下。 ...
呢張都好正!😬

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-26 15:00 發表 查看引用來源

唔算啦,應該係 lace bikini,如過係 tanga 就更加正
師兄好似好有硏究!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-26 16:49 發表 查看引用來源

可能隻色比人感覺似C奶底褲

嗰日因為喺屋村影相,所以叫佢前一晚去街市買件C奶背心,襯返個環境。

師兄識貨,佢成套連bra著出嚟㗎。
有冇浄係bra同under嘅相?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-27 11:32 發表 查看引用來源

呢套淨係bra就有一張... 另一套當日帶去嘅內衣就有成套影。
好正呀!佢啲underwear全部都好靚,定同你做先著咁靚?

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-27 11:45 發表 查看引用來源

佢平時自己出街都係咁著,要自我感覺良好 ,仲話女人應該要係咁...

同我去酒店時會再著啲情趣d嘅衣著咁囉。
咁佢都好有情趣!😬

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-27 11:50 發表 查看引用來源

佢都有d後生d,cute d嘅款,不過通常夜晚著嚟訓,第朝換返成熟款。 偶然都會著青春d嘅款出街。
可以試到唔同風味,幾好吖!

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-6-10 15:48 發表 查看引用來源
好耐冇update... 先分享一下男技師體驗。

幾年前(covid前)和D小姐到外地工幹,完成工作後嗰晚我準備咗d有趣嘅活動同佢一齊玩。我預先喺香港上網book咗兩場massage。先講第一場 (第二場有機會再講,都好攪嘢下),係book一 ...
好詳細,好刺激!期待更新!😬

前往最後回覆