上一頁下一頁
發新話題

Deleted

收藏  |  訂閱
61  39.4k

回覆 20# youhateme 的帖子

其實有冇人試過?
發覺呢道開始多廣告,好多時貨不對版,就咁睇呢個女女自介57KG 164cm,已我過去經驗這類自介通常加多減少,估計60kg,160cm左右,好大機會係肥妺仔!

should be advertisement at all

雖然未有時間試,不過eg帥兄介紹的應該不是廣告,之前都跟過eg帥兄幾次搵食,未試過貨不對版,成日懷疑人地賣廣告,唔怪得呢區愈來愈少人推介!

已重申是替老友分享一下介紹囡囡,
由他copy過來,
如説是廣告也就當是吧,畢竟各取所需,有需求就有供求,有服務就有代價

囡囡我也試過,服務真好,
承認的價錢確實是貴了一點。
其實是2個走地囡囡輪流接單,主要只做熟客的,
我試的是一個較豐滿的,所以聯系見面前應提出要求,互動配合.

引用:
原帖由 eg9523 於 2022-5-23 21:50 發表 查看引用來源
已重申是替老友分享一下介紹囡囡,
由他copy過來,
如説是廣告也就當是吧,畢竟各取所需,有需求就有供求,有服務就有代價。

囡囡我也試過,服務真好,
承認的價錢確實是貴了一點。
其實是2個走地囡囡輪流接單,主要只做熟客的,
...
咁ching幫襯的是相中囡囡嗎?如是,她波波真的咁大?相頭如何?thanks

引用:
原帖由 148RICKY148 於 2022-5-24 18:38 發表 查看引用來源

咁ching幫襯的是相中囡囡嗎?如是,她波波真的咁大?相頭如何?thanks
我幫襯的,是另外一個,豐滿D既.

好有興趣 ,可否給聯絡方法

引用:
原帖由 eg9523 於 2022-5-10 21:43 發表 查看引用來源
受朋友所託, 分享一下私鐘妹

囡囡 : 月月
地區 : 不定,可酒店
家用 : B 餐/ 1000. / 45~60 分鐘(A,B,C,D 餐任擇)
返食指數 : 9/10
廣告網址 : N/A
自付時鐘酒店: 150 / 2hrs

上得囡囡劏房地方多,私會於 ...
有冇🉐️車同69互含?

引用:
原帖由 estateman 於 2022-5-25 12:42 發表 查看引用來源

有冇🉐️車同69互含?
互含?
男男🤣🤣🤣

回覆 26# eg9523 的帖子

請問女女個名是否叫月月?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆