口交 = 咬?

收藏  |  訂閱
30  2.5k

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-5-14 11:55 發表 查看引用來源
我個人嚟講,口交頻密程度一定多過真做,雖然真做都唔少,但係用口冇手尾跟,又易清潔少少,所以我好多時都追撚含。試過有人partner 話要抖抖先交到功課,但佢一瞓著咗,我又含爆咗佢,佢之後話下面頂唔順,龜頭痛咗成日 ...
點解會龜頭痛...我從未試咁樣

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-14 15:35 發表 查看引用來源
點解會龜頭痛...我從未試咁樣
我都唔知點解,可能受太大刺激🫣🫣🫣

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-5-14 11:14 PM 發表 查看引用來源

我都唔知點解,可能受太大刺激🫣🫣🫣
可能你太肉緊?男人嗰度好脆弱㗎,要錫住。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-13 16:02 發表 查看引用來源
莫非大王係潔癖L?睇你嘅描述,基本上小弟完全一樣。

除非有必要,污糟衫唔想掂,亦唔肯掂。連執自己條著過嘅底橫都可免則免!但點解啜女人腳、舔女人下體又唔怕呢?我唯一嘅解釋係我嘅鹹濕淫賤戰勝咗潔癖(小弟有嚴重潔癖)。

...
哈!
潔癖L ?
大王?
係o既話就唔會難得一日先幫手洗衫啦! 我亦唔信一個潔癖L 會中意見到佢老婆著住鞋通屋走,
尤其是而家呢d 咁o既時勢囉!

其實佢咁o既行為我自己都有, 搞o野興烚烚果陣佢身上任何液體我都會想舔
但搞其他o野搞到身水身汗要攬埋o黎, 我都係想一腳踢開佢

男人對口交經驗特別上心。

有講話,對能夠用一把嘴俘虜佢嘅女人,男人會特別記得。甚至永誌難忘。當男人寂寞嘅時候,腦海出現得最多嘅,最可能亦係被女含嘅畫面(又或者,佢奶緊條女嘅畫面)。

似乎,男人對被含呢樣嘢頗有情意結。

男人最享受睇住條女含佢,用一種溫婉、順服嘅姿態。眼神對男人流露出「為你含係我嘅榮幸」嘅感覺(即使男人唔排除一切只係虛情假意)。

譬如,某個浪漫(但不平安)嘅平安夜你同男人通頂做愛,當中你認為有過好多值得兩個人紀念嘅細節(譬如你著住新買嘅紅色喱士內衣,同佢開一支你特別準備好嘅香檳。香檳爆開,射到你半身濕透,兩人狂笑),而你傻傻咁覺得,個男人會同你一樣深深咁記住。實情係,如果你唔提起,佢晨早已經唔記得咗。

反而,某次被你意外口爆搞到異常狼狽嘅瘀事,每一個不堪入目嘅畫面,每一段戇居到可笑嘅細節,佢仍然清晰記得。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-16 12:07 PM 發表 查看引用來源

哈!
潔癖L ?
大王?
係o既話就唔會難得一日先幫手洗衫啦! 我亦唔信一個潔癖L 會中意見到佢老婆著住鞋通屋走,
尤其是而家呢d 咁o既時勢囉!

其實佢咁o既行為我自己都有, 搞o野興烚烚果陣佢身上任何液體我都會想 ...
著鞋入屋真係唔多OK喎。就算冇疫情都唔好啦。

我覺得你都好鬼(鬼婆個鬼)囉:佢哋會著鞋入睡房。著鞋上床。又鍾意摸鞋底。摸完鞋底,唔洗手又摸嘴。

不過話時話,啲鬼身體好鬼健康。

小弟好憎睇書(H漫畫除外),尤其係只有文字嘅書。

但關於口交嘅書,小弟又會勉為其難去睇。特別係由女人寫關於BJ嘅書。

唔講唔知,原來時下唔少女性(包括外表斯文嘅正經女仔)都會睇吓關於口交技巧嘅書(從佢哋喺Goodreads上嘅紀錄得知)。當然,我唔排除佢哋有啲人係帶住「自我增值」嘅心態去睇呢啲書。工餘時間,惡補一下「社交技巧」,都冇壞嘅。但麻甩佬仍難免會想入非非。

其中一本,第一章開宗明義就建議:女人若果想口交叻,首先要學識吞。尤其係要將恐懼「吞」咗佢。而「恐懼」包括:對陽具嘅恐懼,對覺得陽具污穢嘅恐懼,對精液嘅恐懼,等等。呢個講法我自己好buy。

連吞到唔敢吞,點有可能含得好。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-16 10:41 發表 查看引用來源

著鞋入屋真係唔多OK喎。就算冇疫情都唔好啦。

我覺得你都好鬼(鬼婆個鬼)囉:佢哋會著鞋入睡房。著鞋上床。又鍾意摸鞋底。摸完鞋底,唔洗手又摸嘴。

不過話時話,啲鬼身體好鬼健康。 ...
我先唔鬼! 正宗百分百純種香港人
重申我自己係絕對唔會著住鞋入睡房, 絕對唔會著住出街衫坐上自己張床o既人
講緊o既係大王(想要一入房就砌我o既時候) 想埋身果陣我先除鞋, 應該話由佢幫我除, 然後啜啜啜

但係你最尾一個point 我又諗起d 野, 會唔會真係因為佢地冇咁講究,
從少就習慣o左與細菌共存 所以d 人抵抗力好過我地華人, 健康(少病痛)d 自然睇落大隻d 呢?
大王都係你果邊畢業o架, 係佢同我講, d 鬼仔鬼妹週街忽然諗到想坐低就住低,
等巴士係咁, 火車入面係咁 (坐地下), 商場更加唔駛講, 赤腳出街邊度都唔著鞋 (其實佢同我試過一次 )
d 鬼仔朋友去完街真係一入屋就可以同一套衫撻上床訓到第二朝, 係真唔係?
俾著係我地細個咁做, 我真係晨早俾人打死o左

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-16 12:18 發表 查看引用來源
小弟好憎睇書(H漫畫除外),尤其係只有文字嘅書。

但關於口交嘅書,小弟又會勉為其難去睇。特別係由女人寫關於BJ嘅書。

唔講唔知,原來時下唔少女性(包括外表斯文嘅正經女仔)都會睇吓關於口交技巧嘅書(從佢哋喺Goodreads上嘅紀 ...
我同意!
幫人口交唔舒服離不開兩個大原因, 一係冇感情, 敷衍, 勉為其難, hea 住含, 自己根本唔中意含
另一個原因係怕, 就係啜人jj 本身唔介意o既, 但係對口爆反感, 驚食到d 精, 於是就住就住囉
如果一條女唔怕甚至係喜歡佢男人d 精液o既話, 我諗好難會話唔想含淨係想要d 精卦?
只有咁樣o既女人先會好盡情好落力咁幫人啜, 甚至有少少look forward 對方高潮射出o黎俾佢,
咁樣作為男方o既先會真正o既舒服囉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-16 10:25 發表 查看引用來源
用一種溫婉、順服嘅姿態。眼神對男人流露出「為你含係我嘅榮幸」嘅感覺(即使男人唔排除一切只係虛情假意)
咁到底係真情流露定係虛情假意, 你地feel 唔feel 得出o既先?
定還是理 9佢, 有人幫我含, 射o左先算

其實女人幫男人口交o既原因可以有好多
  • 前戲 - 呢句係廢話
  • 替代 - 自己o黎m 冇得爽, 但我愛你所以都想你有得舒服
  • 好色 - 就係中意男人味囉! 而男人味最濃o既就係jj 同精液
  • 仰慕 - 明知有腥臭味, 我願意去品嚐, 果個係你用o黎痾尿o既地方, 我願意擺入自己口, 因為你o係我之上, 我係屬於你o既小女人 你o既一切對我o黎講都係寶
  • 安慰 - 男人都係人, 都有三衰六旺, 就算你o係你o既所謂低潮, 我一樣係咁仰慕你, 尿味又好腥澀又好, 連同果d 令你心煩失落o既o野一次過射晒入我喉嚨, 可以o既話我會心甘情願咁為你承受果d 苦惱, 因為我愛你, 如果吞o左佢代表我可以代你受苦受罪, 幾多我都會吞, 會跪低求你俾我吞
(對象係大王o既話, 最後果項會配合埋被籐條鞭打, 象徵意義呀, 寓意所有痛楚(鞭打)俾晒我, 所有快感(口爆射精)俾晒佢 )

work 架! 試過, 之後人地心情真係好番好多, 仲識潤9 本宮好在冇jj, 否則o既話咁憑住呢種男子氣慨, d 索女全部俾我媾晒

前往最後回覆