口交 = 咬?

收藏  |  訂閱
30  2.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-16 02:33 PM 發表 查看引用來源
...d 鬼仔朋友去完街真係一入屋就可以同一套衫撻上床訓到第二朝, 係真唔係?
俾著係我地細個咁做, 我真係晨早俾人打死o左 ...
一般嚟講,鬼確實比人「隨和」得多。勝在表面乾淨!

包包污糟邋遢劈喺床上。將波鞋放入洗衣機同內衣褲一齊洗。食嘢唔洗手,扑嘢之前亦唔洗手,涼都懶得沖。當然唔會特登洗啫。 同阿蛇勁啱key。又鍾意賴床時喺床上食嘢(床上殘廢早餐),食到一床都係,好彩有張大被蓋住睇唔到。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-16 16:16 發表 查看引用來源

包包污糟邋遢劈喺床上。將波鞋放入洗衣機同內衣褲一齊洗。食嘢唔洗手,扑嘢之前亦唔洗手,涼都懶得沖。當然唔會特登洗啫。 同阿蛇勁啱key。又鍾意賴床時 ...
波鞋放入洗衣機同內衣褲一齊洗 <--- What the fuck?!
係同一個洗衣機又洗波鞋又洗內衣褲, 定還是真係將波鞋同內衣褲同一時間放同一個洗衣機洗先?

冇錯我係中意做女奴, 冇錯我係中意服從我o既男人,
但如果有日俾我發現佢有咁o既行為, 我一定切o左佢條啫囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-16 03:58 PM 發表 查看引用來源
...
前戲 -...替代 -... 好色 -... 仰慕 -... 安慰 -... ...
多謝你解釋你鍾情口交嘅原因。現實中,我雖然好奇,但唔太好意思問。

譬如,「好色」呢點,我自己其實肯定咗好耐,但好難確實兩樣嘢。

首先,我諗唔到點樣證實條女係真心喜歡含 ,而唔係想討好男人?如果佢直接對男人咁講,我認為未必可信。除非透過第三者。但,點L樣搵第三者問呢,呢啲嘢?

第二,就算證實到佢堅愛含,點證實佢含係因為鹹濕(堅鹹濕)?而唔係扮(有啲女會為咗「型」而麻甩)?

而「仰慕」呢個原因我覺得係男人最想要嘅。記得有次淫K姐提及幫K先生口交,一路吸啜,一路聽男人伸吟,直至男人射精,當精液好似火山熔岩咁沿住條仍硬嘅肉柱傾瀉落嚟,佢好小心用條脷將熔岩舐番上去火山口,然後兩隻手cup成一個手杯,將啲精液盛住,用極為崇拜眼光欣賞,最後飲勝。小弟返工時間都睇到硬哂,差啲頂唔順。

反而,一個匿名po嘅觀點,我覺得可信性更高。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-17 08:21 AM 發表 查看引用來源
...係同一個洗衣機又洗波鞋又洗內衣褲, 定還是真係將波鞋同內衣褲同一時間放同一個洗衣機洗先?...  
冇錯。係將去過街污糟邋遢嘅鞋(可以洗得嘅鞋)放入洗衣機,同其他衣物(包括內衣褲)一齊洗。

小弟以前有個同屋住係鬼仔(又係狗公嚟),經常領嘢。對波鞋周街踩過,竟然可以同貼身衣物一齊洗。有啲人真係冇腦嘅。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 09:26 發表 查看引用來源

多謝你解釋你鍾情口交嘅原因。現實中,我雖然好奇,但唔太好意思問。

譬如,「好色」呢點,我自己其實肯定咗好耐,但好難確實兩樣嘢。

首先,我諗唔到點樣證實條女係真心喜歡含 ,而唔係想討好男人?如果佢直接對男人咁講,我認為 ...
其實有句說話叫 "日久見人心", 到底係扮定係真o既, 時間會告訴你答案...
比如好多男人, o岩o岩媾到你果陣無時無刻都好關心你食o左飯未, 放工未, 話佢知你唔舒服佢三更半夜都撲過o黎睇你,
係唔係真關心, 咪睇你同佢上完床之後佢呢d 暖心行為仲可以last 幾耐囉

我理解係, 當一個人真係好中意某個行為, 好似打機咁, 應該會成日想打, 一有時間就諗到走去開機,
口交都係一樣, 真係好色中意幫人含, 你會成日想拎對方支o野出o黎 唔做愛都會不時同佢口爆
都有可能係假o既, 假扮得一時唔扮得一世, 扮扮吓就會變真o架啦!

我都唔記得K 妹妹有講過咁樣o既一件往事
如果係真的話咁我覺得佢絕對就係你講果種表面怕怕醜醜純過蒸餾水, 但另一面open 到你唔信果種女人

回覆 25# 蛇貴妃 的帖子

阿蛇,你係話:唔好睇佢講乜,最緊要睇佢做乜?呢個講法對下體發達頭腦簡單嘅麻甩佬當然講得通啦。但對內歛嘅女人,則可能未必。

好似狗乸咁,乜都話好乜都話OK,但有時真係唔知佢心裡面諗緊乜。

小弟文筆差勁,將K姐原本極為優雅嘅口交情境通俗化咗。但大概嘅意思確實係咁。下次佢蒲頭,不妨搵佢查證一下。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-16 16:16 發表 查看引用來源

包包污糟邋遢劈喺床上。將波鞋放入洗衣機同內衣褲一齊洗。食嘢唔洗手,扑嘢之前亦唔洗手,涼都懶得沖。當然唔會特登洗啫。 同阿蛇勁啱key。又鍾意賴床時 ...
公平少少講, 佢地係好極端 (只係我遇見過o既鬼咋, 可能已經受東方文化薰陶o左所以同你見果d 有出入)
乾淨o既好乾淨, 污糟o既好污糟,
當年果位abc 都係咁, 佢就係出街個包包返o黎就飛落床o既人
買o野返o黎食又係手都唔洗就叉落去, 俾我鬧過無數次後來先改o左
但除此之外又好似好乾淨, 成日洗換床單, 早晚都會各沖一次涼咁樣

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 12:27 發表 查看引用來源
阿蛇,你係話:唔好睇佢講乜,最緊要睇佢做乜?呢個講法對下體發達頭腦簡單嘅麻甩佬當然講得通啦。但對內歛嘅女人,則可能未必。

好似狗乸咁,乜都話好乜都話OK,但有時真係唔知佢心裡面諗緊乜。

小弟文筆差勁,將 ...
嗯... 對女人o既分析我可能唔及一d 師兄 不過我估男人女人都係一樣啫
唔係話女人成日口不對心咩? 唔好盡信我地口講o既o野 咁言論唔信, 唯有從實際行動去觀察囉
我深信每一個人, (同樣地, 係不分男女) 一d 身體語言/ 小動作都會唔小心流露出佢心入面諗緊d 乜

講返你個K 妹, 夠內歛夠優雅啦, 但我唔信佢唔會有signal 俾到佢老公可以取褲拎條啫出o黎囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-17 03:55 PM 發表 查看引用來源
... 夠內歛夠優雅啦, 但我唔信佢唔會有signal 俾到佢老公可以取褲拎條啫出o黎囉 ...
如果你問我,房事方面,我覺得K妹係主導(反客為主)嗰位囉。一直都係。

基本上,同阿蛇一樣。表面係奴。但實際上男人盡在你掌握之中。

即使男人以為做緊「主」,但都不過係錯覺。

唔知有冇估錯嘞。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 15:06 發表 查看引用來源

如果你問我,房事方面,我覺得K妹係主導(反客為主)嗰位囉。一直都係。

基本上,同阿蛇一樣。表面係奴。但實際上男人盡在你掌握之中。

https://as2.ftcdn.net/v2/jpg/00/45/14/25/1000_F_45142544_eoUStaoYGQcPT89KFosYnzq ...
我都有咁講過, 玩主奴表面上係受虐其實更似係自虐,
尤其是本身係情侶關係o既人, 通常都應該要由會受苦果一方授意表明自己願意承受,
對方先好對佢施虐, 所以痛苦o既來源其實係自己俾自己囉
K妹果種呢, 我記得佢寫過一個故事, 第一次肛交果個, 我睇完第一個反應係問佢係咪飲o左好多
又係看似係順從老公, 實際上都係自己製造d 場面出o黎去表現果種順從
所以又俾你看透啦

不過大王已經進步o左啦, 近排搞o野會搶先一步拎出籐條之後推低我o黎鞭打
有時我expect 到, 有時我都未有咁o既念頭/ 果次本來冇諗住要被sm, 比如尋日先打完o黎
被迫服從有時候係比自願更過癮

前往最後回覆