两週內第六波,泰国,祖國,玩❗

收藏  |  訂閱
10  3.4k

两週內第六波,泰国,祖國,玩❗

[attach]40083275[/attach]

第六波又困H K?唔等,趁行得,走得,先玩泰國,又玩祖國好吗❗

剛咋日去咸记, 好多囡,唔見個件,執件上樓,死能,插唔到,俾囡閒語,唉!
見泰国取消防疫,6月初買泰國機票耒回bkk二千唔使,
又唔使隔离,買份保險五百, 玩一個月, 之後去深圳。
問過人,泰国個便打前列E 好普通,的L B靠前列E插客,好期待,好興奮,今次想玩Happy 雙飛,想玩TS 同LB, 未試過,原本兩年前想試,但疫情就沒有機會了。
大家覺得LB 定TS 好呢?试下两樣再返深圳珠海,隔离十四日,報親戚中山地址,玩多两三個月,
睇下係深圳港大医院覆诊取药兼打荷爾針得唔得,得就住多陣,但机会微,的药同針幾千銀

你老母接客賺錢好辛苦㗎,唔好掛住攞晒佢d錢去玩啦

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-5-15 07:57 發表 查看引用來源
你老母接客賺錢好辛苦㗎,唔好掛住攞晒佢d錢去玩啦

嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口講老母,

冇能用都用假能:屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

我割你老母塊閪落嚟餵狗。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-15 06:44 發表 查看引用來源

又困H K?先玩泰國,又玩祖國
6月初買泰國機票耒回bkk二千唔使, 玩一個月,之後去深圳。
好期待,好興奮,今次想玩Happy 雙飛,想玩TS 同LB, 未試過,原本兩年前想試,但疫情就沒有機會了。
大家覺得LB 定TS 好呢?试下两樣再返深圳珠海,玩多两個月,
睇下係深圳港大医院覆诊取药兼打荷爾針得唔得,得就住多陣,但机会微,的药同針幾千銀

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-16 06:22 發表 查看引用來源
6月初買泰國機票耒回bkk二千唔使, 玩一個月,之後去深圳。
好期待,好興奮,今次想玩Happy 雙飛,想玩TS 同LB, 未試過,原本兩年前想試,但疫情就沒有機會了。
大家覺得LB 定TS 好呢?试下两樣再返深圳珠海,玩多两個月,
睇下係深圳港 ...
你死撚一條。食偉哥都吾識起頭,點滚吖?正呃人大話精。

引用:
原帖由 voking 於 2022-5-16 23:24 發表 查看引用來源

你死撚一條。食偉哥都吾識起頭,點滚吖?正呃人大話精。
係死能.泰國人妖都係打前列E屌客
祖國批左隻前列腺素E1藥膏,注入鸠頭咀尿頭口,外用冇打針咁多禁忌 就算阉左上祖國都可上去做男子漢唔使打針 ,不過就贵的,一劑要H K三百幾
打針就两百 ,一药効就打針好的,用药膏若有精射就戴袋好的,药膏始终有小量殘餘会对女人隻閪,子宫同孕婦胎兒有影响
]

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-5-17 03:21 發表 查看引用來源

係死能.泰國人妖都係打前列E屌客
祖國批左隻前列腺素E1藥膏,注入鸠頭咀尿頭口,外用冇打針咁多禁忌 https://forum.cdn141.com/ ...
六十幾先死能
十二少,胭脂扣:如花年代疴唔到尿,尿毒死左

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-5-15 10:38 發表 查看引用來源
我割你老母塊閪落嚟餵狗。
原帖由 voking 於 2022-5-15 17:17 發表 查看引用來源

我冇𨳒你老母吖。係佢老人家出嚟賣,俾其他人x咋。
我對老偶冇興趣。https://www.188channel.com/images/smilies/default/lol.gif" border="0"> ...

無敵電車男
我都割你老母塊閪落嚟餵狗。

嫖你X母爛化西,出帖又冇犯你,開口講老母,
冇能用都用假能:屌你全族女人閪,用人工能插完射漒水

又插又射漒水

回覆 9# 西九理性的羊羊 的帖子

割你老母塊閪落嚟餵狗。

前往最後回覆