上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 14:45 發表 查看引用來源

首先呢我本人係唔會做呢d 野, 玩還玩都有原則o架!
散餐係食過, 但有女朋友o既唔食, 有老婆o既都唔食,
因為無論如何都係會傷到人, 本宮唔信有神明但係相信自己做過o既衰o野總有一日會有報應

就算唔 ...
好詳細同分析得好好
我讀書個陣⋯班仔已經成日話要食人妻😂
最後有個真係食咗⋯最後一齊結埋婚
又試個有個朋友同人夫一齊,讀書時出黎食飯介紹認識埋⋯最後真係好似你講嘅咁呀😵‍💫

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 14:13 發表 查看引用來源

佢個公仔令人愈睇愈驚囉
但佢即晚又起到頭⋯而醫生又話過兩日即刻可以扑野喎⋯
麻醉藥過咗⋯傷口痛d.....食止痛藥囉
又不如兩個都唔做⋯食藥打針算啦
女人做好似好大工程?
C姐你同大王傾下先⋯可能佢都唔想你做 ...
哈哈哈哈~~
我好清楚知道完全係兩回事, 但一諗到男人果度要做手術好自然會諗到割包皮
跟住腦海中就有一個畫面: 清晨時份太陽o岩o岩從東方升起, 佢個龜頭就由果個結o左疤冇耐o既傷口唧出o黎
然後啪一聲爆線, 之後男人好大聲 "FUCK!!!" 咁樣痛醒
跟住就非常非常之咁唔捨得俾佢去做...

食藥打針唔係唔得, 但冇感覺, 硬係好似仲有0.00000001 可能性以為d 藥有效但其實冇,
係咁中出之後忽然一日出o左事 都係手術結紮更加有信心囉

真係... 我太縱容呢條友啦 係結婚果晚搞完o野一齊沖涼, 赤裸裸地攬到實一實果陣我地俾對方既結婚誓言
佢唔會俾我有一秒鐘有傷心o既感覺, 我亦承諾佢同我一齊, 我只會俾舒服爽快o既感覺俾佢,
所有o既疼痛, 俾我代佢去承受

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 02:48 PM 發表 查看引用來源

究竟有咩男人係C兄心目中至唔屬狗公呢? ...
例如,太監?

又或者,身無長物,冇條件做狗公嘅男人?類似家陣嘅小弟。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 02:51 PM 發表 查看引用來源

錯囉⋯唔一定㗎
我都識唔係教徒嘅老處女🫢
點樣FF老處女教徒? 係咪要著得好端莊咁?好正經嚴肅咁比你flirt? 好有畫面🫣
吓,真係要畫公仔畫出腸?

唔知算唔算FF呀吓。話說小弟心目中嘅「老處女」人辦(30頭,樣子普通,唔算趕客,似賢淑版Jace Chan,據說未婚亦從未拍拖),有晚嚟小弟家中作客。食完飯仲幫手洗碗,超乖女。佢好似著咗件吊帶top,後面成個背脊一目了然。我喺佢後面幫手。唔覺意(信我!)睇到佢成個背脊生滿咗類似暗瘡嘅「奇景」。小弟即時諗衰嘢:唉,唔通因為冇得「咩」谷到爆瘡?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 04:05 PM 發表 查看引用來源

...算啦如果真係有一個人要開刀, 我都係情願果個係我 ...
阿蛇好嘢。我估大王應該都好怕痛?同小弟一樣?

做結紮手術風險好細,毋須太擔心。隻黑蘑菇第晚就有得用㗎啦!不過,去淨身...err...結紮之前,最好幫大王洗乾淨條J。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 04:13 PM 發表 查看引用來源
... 女人做好似好大工程?
C姐你同大王傾下先⋯可能佢都唔想你做 ...
確實係。女人做絕育手術要開刀,風險較大,效果亦冇結紮咁好。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 15:00 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~~
我好清楚知道完全係兩回事, 但一諗到男人果度要做手術好自然會諗到割包皮
跟住腦海中就有一個畫面: 清晨時份太陽o岩o岩從東方升起, 佢個龜頭就由果個結o左疤冇耐o既傷口唧出o黎
然後啪一聲爆線, 之 ...
大王真係好幸福⋯你竟然怕佢痛所以寧願自己痛❤️

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 15:25 發表 查看引用來源

例如,太監?

又或者,身無長物,冇條件做狗公嘅男人?類似家陣嘅小弟。
你玩穿越喎⋯太監

狗公條件要有錢㗎咩? 以為有J、大膽就做到tim

講講下我想睇女版狗公⋯叫狗乸好似好肉酸

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 15:44 發表 查看引用來源

吓,真係要畫公仔畫出腸?

唔知算唔算FF呀吓。話說小弟心目中嘅「老處女」人辦(30頭,樣子普通,唔算趕客,似賢淑版Jace Chan,據說未婚亦從未拍拖),有晚嚟小弟家中作客。食完飯仲幫手洗碗,超乖女。佢好似著咗件吊帶top,後面成個 ...
賢淑版Jace😂仲要背脊爆瘡⋯好mean呀
跟住你忍唔住⋯真係忍唔住出手壓實佢⋯好肉緊咁用兩隻手指⋯起勢咁不停咁推咁按壓⋯你一邊整佢一邊咬住唇咁發出輕微嘅聲⋯最終⋯你好興奮咁唧晒d膿出黎😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 16:12 發表 查看引用來源

確實係。女人做絕育手術要開刀,風險較大,效果亦冇結紮咁好。
係呀
聽過話男人做係最好你作為過來人分享埋手術過程同紮後實況
所以可以做版咁promote結紮🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆