上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

炮友之信物

狗公時代,曾經有一個頗cheap嘅習慣:送小禮物俾散餐妹。唔知有冇現役嘅狗公C兄都好呢味?

你話戇居又好,補償又好,cheap都好。總之就係咁。

而小弟送出嘅信物,通常有兩種(或三種,如果「天然精華液」可以係禮物嘅一種):其一係狗鏈(多數腳鍊,如圖)。另一種唔講。

趁人瞓著,偷偷戴上。條女醒返,同佢玩鵝髀嗰陣,一邊插一邊欣賞。

心水牌子係P字頭。無他,純粹方便(周圍有賣,公司樓下有間),款式得體,價錢亦相宜。

而小弟話自己cheap,唔係條鏈嘅價值問題。而係送鏈本身嘅意義非常賤:用條腳鏈塔住條女,好似奴或者寵物咁。我當然唔會對條女講出嚟。但我唔排除佢哋自己估得到,而且心諗:吖,呢條PK賤到...

如果時光可以倒流,我唔想再做呢啲無聊嘢。條鏈我會袋返落袋。然後從後面攬住條女,同佢講:對唔住。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 11:59 發表 查看引用來源
而小弟送出嘅信物,通常有兩種(或三種,如果「天然精華液」可以係禮物嘅一種):其一係狗鏈(多數腳鍊,如圖)。另一種唔講。
忽然好似明白o左d 野

大王係唯一一個送過腳鍊俾我o既男人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-17 04:31 PM 發表 查看引用來源

忽然好似明白o左d 野

大王係唯一一個送過腳鍊俾我o既男人
另一個阿蛇腦海閃過嘅疑問:大王送過幾多條腳鍊呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 14:53 發表 查看引用來源

另一個阿蛇腦海閃過嘅疑問:大王送過幾多條腳鍊呢?
唔多, 冇記錯係三條左右, 可能係佢後來發覺我冇乜點戴
不過回想返呢條友都幾醒, 果陣係佢送o左第一條腳鍊俾我之後, 新相識嘛,
見面果陣梗係盡量掛晒人地送o既o野o黎表示自己中意, 氹人開心啦
跟住同佢搞o野, 佢先有第一次抬住我條腿o黎鍚, 扮晒情到濃時情不自禁咁樣吮我腳趾, 驚死太唐突我會反感咁樣

唉~ 真係有d 懷念
唔係我想換人, 但拍拖, 戀愛, 性行為, 往往都係一開始互相發現果個階段最好玩

當我首次發現佢原來中意打女仔屁股
當佢首次知道我覺得事後簫同吞精係份內事
當我首次知道佢又係喜歡任何時段即興開戰
當佢首次發現我對願意+中意為女人舔腳o既男人有咁高評價

道理就同你已經中意o左一個人, 日思夜想, 然後終於有日發現原來咁o岩佢又係中意你一樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-18 10:36 AM 發表 查看引用來源

...往往都係一開始互相發現果個階段最好玩 ...
我發吽哣嗰陣有時會諗:吖,唔知𡃁妹會唔會已經掉咗條腳鏈呢(斷估九成係啦)?抑或收埋咗當紀念品(絕對冇可能啩)?

講個秘密你知:通常喜歡戴腳鏈嘅女仔特別有自信,想人(尤其男人)望佢,留意佢,甚至扑佢。就算冇長腿(如頭po嗰位外表斯文嘅妹妹),反正嗰種自信就係一種性感。

互相發現新嘢嗰個階段當然係最正啦。直至所有嘅可能性被發掘哂,咩新意都用清光嗰陣,或者可以試吓反樸歸真,重新再認識對方最原始嘅一面?我記得有條女(吖,諗諗吓條女好似係我老婆喎)曾經好開心咁同我講:點解以前唔知你原來咁鹹濕㗎?發現男人鹹濕都可以好似執到金咁,作為男人,都真係唔知好嬲定好笑。真人真事!

我覺得一個真正嘅女人(或男人),唔會太快被你發現哂佢所有嘅嘢。正所謂慢慢搣都有排你搣。就算有朝一日真係被你搣光哂,你反轉佢睇,吖,原來有另一層喎。又有排搣!唔知大王係咪咁?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-18 16:51 發表 查看引用來源

我發吽哣嗰陣有時會諗:吖,唔知𡃁妹會唔會已經掉咗條腳鏈呢(斷估九成係啦)?抑或收埋咗當紀念品(絕對冇可能啩)?

講個秘密你知:通常喜歡戴腳鏈嘅女仔特別有自信,想人(尤其男人)望佢,留意佢,甚至扑佢。就算冇長腿(如頭po嗰位外表 ...
大王...
都算係有好幾層o既, 係唔係慢慢搣呢個視乎個人點睇囉
在其他人眼中唔敢包, 但o係我眼中佢係完美o既男人
學歷唔錯
職位唔錯
有責任心有擔戴
會照顧屋企人, 識禮貌 (公開場合 only, 同我孤男寡女果陣低能d 冇所謂)
識搞笑 -- 爛gag 多, 令人哭笑不得有時真係好想屌 9佢果種, 但我中意呢種
玩得, 而且敢玩 -- 女人要人錫係一回事, 我個人唔中意對女人唯唯諾諾o既男性, 時間長o左真係會悶
中意運動而且係女生都適合o既運動 - 踢波果d 唔得, 淨係可以侵其他男人玩 我指游水, 跑步, 做gym類似呢d 可以同我一齊做o既
性需求高 - 日日要插我都唔介意o架 但又唔一定必須要咁, 隔日吧, 或者兩三日, 一個禮拜有兩三次就得
專一 - 再高o既性需求, 搵外人解決就仆街啦, 要插又好, 或者純粹想人用手用口幫佢出, 做得佢女朋友/ 老婆, 我期望係有索求/ 苛求都得, 但要搵我
識做主人, 會玩性虐, 敢虐捨得虐

我又講個唔係咩秘密o既秘密你知 K妹一開始對大王印象其實麻麻
覺得佢冇大冇細, 粗口多, 尤其是知道佢會用籐條打我之後
不過後面可能gathering 多o左卦, 慢慢都發現大王其實ok 鍚我同埋幾有文化 , 都會同佢玩吓咁囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 10:26 AM 發表 查看引用來源

大王...
都算係有好幾層o既, 係唔係慢慢搣呢個視乎個人點睇囉
在其他人眼中唔敢包, 但o係我眼中佢係完美o既男人
學歷唔錯
職位唔錯
有責任心有擔戴
會照顧屋企人, 識禮貌 (公開場合 only, 同我孤男寡女果 ...
聽你描述嘅大王,除咗講粗口呢個小缺點,係近乎完美嘅筍盤一個,而且難得佢份人仲出奇地專一,又難怪你咁死心塌地嘅。唉,小弟老婆對自己有一半評價,就如願足矣。

筍盤宜長揸,最怕被人搶。阿蛇要加緊努力守住個盤!但我對你好有信心,因為你識諗好多鬼馬主意,發揮你「強勢小女人」、「黃金十秒口交妹」嘅小宇宙,好似條蛇咁纏住大王。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 10:14 發表 查看引用來源

聽你描述嘅大王,除咗講粗口呢個小缺點,係近乎完美嘅筍盤一個,而且難得佢份人仲出奇地專一,又難怪你咁死心塌地嘅。唉,小弟老婆對自己有一半評價,就如願足矣。

筍盤宜長揸,最怕被人搶。阿蛇要加緊努力守住個盤!但我對你 ...
完唔完美係相對o既啫, 接受到佢d 惡作劇咪覺得佢好玩, 自己唔中意咪反感或者同自己唔夾囉
其他條件都係一樣o既道理

以前我或者會, 專登做d 野出o黎"守住個筍盤", 但而家心態變o左啦,
順其自然咁享受同佢o既每一日, 一日又一日, 唔覺意就會走完一世o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 02:46 PM 發表 查看引用來源

一日又一日, 唔覺意就會走完一世o架啦 ...
真係大獲。點解時間唔可以行慢啲?

我覺得自己行到咗一個人生交叉點。想想地埋單。但同時又自覺時日無多,係標尾會嘅最後機會。而家唔食,以後可能冇機會再食(咦,好似講緊燒雞翼)...

不過,「中佬標尾會」呢個題目,小弟認為值得另闢一條新post做deep dive。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 16:15 發表 查看引用來源

真係大獲。點解時間唔可以行慢啲?

我覺得自己行到咗一個人生交叉點。想想地埋單。但同時又自覺時日無多,係標尾會嘅最後機會。而家唔食,以後可能冇機會再食(咦,好似講緊燒雞翼)...

不過,「中佬標尾會」呢個題目 ...
開啦 雖然唔係好知你up 乜, 但多d 人氣點都係好事
你想講o既其實係唔係話人到中年, 就快要走下坡, 要趁仲玩得o既時候玩多d?
係o既話就唔好齋講中佬, 講埋我地呢d 中女
我地折舊比你地快o架, 男人可以老當益壯, 女人又老又摷皮仲鬼有人想掂
趁而家仲皮光肉滑, 趁仲有體力耐力受得住主人d 責罰, 更加要玩多d 唔好浪費青春

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆