上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 11:02 發表 查看引用來源

做狗公又真係冇乜條件可言。不過若然想食女,身有長物嘅狗公會有揸拿得多。至於咩為之「長物」,我諗狗公會識得自行演繹。可能係錢,又或者其他特長嘅嘢。

狗乸確係難聽咗少少。叫狗婆唔知會唔會好啲的? ...
下次對住班仔我識用身有長物黎同佢哋講

狗乸狗婆都唔好忍點喎⋯狗女?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 11:09 發表 查看引用來源

唧晒啲咩「膿」出嚟先?
你想啜晒d咩膿😈

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 10:26 發表 查看引用來源
傷口會痛幾日,你要預咗大王第一晚瞓瞓下覺大爆粗!
就係呢樣囉! 有朋友做過手術, 唔記得佢割咩啦, 不過佢同我講係開始果下好爽
真係笑騎騎咁話打麻藥好過癮 (佢係全麻)  訓得超冧, 完全唔覺得痛
等麻藥過晒之後真係喊出o黎咁滯囉, 畢竟真係真刀切入肉嘛, 切到見骨果種
我諗起佢, 再諗諗大王....
如果要我揀, 推佢去做呢個學你話齋局麻, 之後痛幾日, 會半夜大爆粗o既手術, 或者我自己做風險更高o既女性結紮手術,
我真係想馬上訓上手術床, 就算我做冇得麻醉我都想自己去做, 不過前提要唔好俾我睇到血

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

嘻~~~   
不是熟能生巧 那麼配合地接受懲罰 就是勇敢認錯的行為 她就是知錯 認錯 從不改過
前段時間說過什麼 今天一口氣讀了她那麼多留言 幾乎每個都有粗言穢語 ...
係咁㗎啦,條火爆蛇,唔粗口爛舌就唔係佢啦。

K妹近排生活如何?有冇好消息發表?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-25 01:33 PM 發表 查看引用來源

你想啜晒d咩膿😈
啜...?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 01:51 PM 發表 查看引用來源
... 我真係想馬上訓上手術床, 就算我做冇得麻醉我都想自己去做 ...
竟然有兩脅插刀(手術刀)嘅老婆。好感動呀。

不過,紮真真係好小兒科嘅微創手術。小弟出咗名怕死都頂得住。大王冇理由唔掂。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 17:54 發表 查看引用來源

啜...?
啜同唧都可以⋯睇你接受程度咋😈

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 17:51 發表 查看引用來源

係咁㗎啦,條火爆蛇,唔粗口爛舌就唔係佢啦。

K妹近排生活如何?有冇好消息發表?https://ladies.discuss.com.hk/images/smilies/default2/smile_41.g ...
好消息? 那方面的... 沒有
就是想念愛愛姐 看她有沒有說我壞話!

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-26 09:23 發表 查看引用來源

好消息? 那方面的... 沒有
就是想念愛愛姐 看她有沒有說我壞話!
第二次警告啦!
再有一次我就拎埋籐條出現o係你屋企門口

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-25 08:55 PM 發表 查看引用來源

啜同唧都可以⋯睇你接受程度咋😈
唔好啦,咁核突。

篤算啦,好唔好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆