上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-26 11:23 AM 發表 查看引用來源

好消息? 那方面的... 沒有
...
你懂的。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 12:27 發表 查看引用來源

唔好啦,咁核突。

篤算啦,好唔好?
好治癒㗎⋯啜同唧個下會忍唔住深呼吸再啊一聲㗎😌

篤怕你唔盡興👻

除咗腳鏈同精華液,如果識音樂嘅話,寫隻歌比炮友,我覺得都諗得過。

幾夕風流,換嚟一首歌,幾浪漫呀呵?

狗公時代,有位散餐妹送過小弟一曲。係一首鋼琴獨奏(條女讀音樂-err,即係口技一般但依然極速口爆小弟嗰位)。

但,個曲名真係幾無厘頭。叫Sexy Smoker。而小弟同佢兩個都係唔食煙嘅。我懷疑過會唔會係搞錯咗(原本係送畀另一個男人)?抑或個歌名另有含意?唉,諗爆頭。

記住,如果送歌比炮友,歌名最緊要make sense。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

好治癒㗎⋯啜同唧個下會忍唔住深呼吸再啊一聲㗎😌

篤怕你唔盡興👻
篤咗先,再唧?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 15:08 發表 查看引用來源
除咗腳鏈同精華液,如果識音樂嘅話,寫隻歌比炮友,我覺得都諗得過。

幾夕風流,換嚟一首歌,幾浪漫呀呵?

狗公時代,有位散餐妹送過小弟一曲。係一首鋼琴獨奏(條女讀音樂-err,即係口技一般但依然極速口爆小弟嗰位)。

但,個曲名真 ...
真係好浪漫⋯仲要係個女送返比你轉頭⋯ 學野啦C兄!

不過個名就真係⋯😅⋯會唔會代表你好似食煙咁令人上癮呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 15:18 發表 查看引用來源

篤咗先,再唧?
好啦好啦⋯比你篤完再唧😉

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-26 17:31 發表 查看引用來源

真係好浪漫⋯仲要係個女送返比你轉頭⋯ 學野啦C兄!

不過個名就真係⋯😅⋯會唔會代表你好似食煙咁令人上癮呢?
會唔會有可能, 就係個女o既對佢有意思 或者最低限度有dd 好感?
因為我自己會 唔一定真係中意o左人, 但對一個男人有好感我先會俾佢口爆
即係有時候係會想搞埋d 小動作, 自己有o左心動, 想俾人知又唔想俾人知,
就會做一d 行為出o黎想人中意自己, 最後接唔接受人係另一回事, 但有人中意自己點都係開心o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 07:40 發表 查看引用來源

會唔會有可能, 就係個女o既對佢有意思 或者最低限度有dd 好感?
因為我自己會 唔一定真係中意o左人, 但對一個男人有好感我先會俾佢口爆
即係有時候係會想搞埋d 小動作, 自己有o左心動, 想俾人知又唔想俾人 ...
呢個好大機會喎⋯做d野要對方記得你
C姐咁提到⋯突然想當年學校嘅puppy love、暗戀等等

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-27 09:01 發表 查看引用來源

呢個好大機會喎⋯做d野要對方記得你
C姐咁提到⋯突然想當年學校嘅puppy love、暗戀等等
puppy love... 太遙遠啦 唔敢回憶, 一回憶就覺得自己老!
但正正就係做d野要對方記得你呢樣, 又係o係好耐好耐之前, 同某一位前任一齊果陣,
因為一d gathering 會遇到再前一任, 又白痴又幼稚又有點賤格o既我真係刻意執過吓先出席
前前住中意超短裙我就著超短裙, 佢中意一字帶我就一字帶, 成副戰鬥格咁去出席,
前任問我駛唔駛咁, 我當時o既回覆大概係等陣有你著數
其實真正動機就係想勾起返果位前前任o既一d 回憶, 等佢覺得自己走寶

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:21 發表 查看引用來源

puppy love... 太遙遠啦 唔敢回憶, 一回憶就覺得自己老!
但正正就係做d野要對方記得你呢樣, 又係o係好耐好耐之前, 同某一位前任一齊果陣,
因為一d gathering 會遇到再前一任, 又白痴又幼稚又有點賤格o既我真係 ...
Hahaha.....C姐我相信你老極都有限😉
係呀⋯唔係白癡啦⋯女人就係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆