上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-26 07:32 PM 發表 查看引用來源

好啦好啦⋯比你篤完再唧😉
乖嘞!篤完再唧,咁啲瘡先唔會留疤痕吖嘛。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-26 07:31 PM 發表 查看引用來源

真係好浪漫⋯仲要係個女送返比你轉頭⋯ 學野啦C兄!

不過個名就真係⋯😅⋯會唔會代表你好似食煙咁令人上癮呢?
我picture咗自己條J係支煙。

咁講法,即係sexy smoker係佢自己?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:58 發表 查看引用來源

勁喎, 咁都俾你諗到
唔排除係有咁o既可能, j 癮同煙癮一樣都係咁難戒, 應該話根本唔想戒

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 11:21 AM 發表 查看引用來源

... 其實真正動機就係想勾起返果位前前任o既一d 回憶, 等佢覺得自己走寶 ...
我覺得咁對男人嚟講未算係最痛。

最hurt嘅應該會係咁:發現以前條女完全忘記咗自己,甚至當自己冇到,而且,佢而家條仔各方面都完勝佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 03:06 PM 發表 查看引用來源

勁喎, 咁都俾你諗到
唔排除係有咁o既可能, j 癮同煙癮一樣都係咁難戒, 應該話根本唔想戒
除咗係煙鏟,阿蛇亦係J鏟一名。個口成日要叼住啲嘢先安樂。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 13:35 發表 查看引用來源

除咗係煙鏟,阿蛇亦係J鏟一名。個口成日要叼住啲嘢先安樂。
因為男人唔夠 多幾個老公要我服侍, 多幾條J 輪住日日都要含爆o既話, 話唔埋就可以戒得成煙囉

預感有位妹妹睇到呢d 言論, 又要o黎屌 9 本宮o架啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 14:33 發表 查看引用來源

因為男人唔夠 多幾個老公要我服侍, 多幾條J 輪住日日都要含爆o既話, 話唔埋就可以戒得成煙囉

預感有位妹妹睇到呢d 言論, 又要o黎屌 9 本宮o架啦! ...
亞蛇...你天生有隻閪預咗俾人屌架啦...無人屌就大件事了

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:53 發表 查看引用來源

乖嘞!篤完再唧,咁啲瘡先唔會留疤痕吖嘛。
真唔真㗎?篤完唧唔會留疤痕⋯好有騙徒feel

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:58 發表 查看引用來源

咁又講得通⋯幾好⋯我哋終於幫你諗到點解喇⋯唔駛諗爆頭啦⋯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 07:02 發表 查看引用來源

唔似得割包皮咁樣朝朝晨勃痛到要屌人老母, 但係搞o野果陣激烈o既碰撞, 會唔會都震到開刀個傷口痛o架? ...
而家大多數會俾多些少做鐳射定係激光嚟割包皮, 痛少啲埋口好啲靚仔圓滑啲, 唔似小弟年代用傳統環切嚟割, 不過傳統環切埋口後會有兩至三粒肉芽晌個切口位置(因為切口位置圓周一定唔會對得齊嚟縫合), 入洞磨擦住妳話邊個過癮啲呢 ? 至於傳聞話痛到表老母或者係縫針唔好爆咗線, 加上啲藥唔夠力俾佢扯到旗(係女荷爾蒙藥), 先會痛, 但都唔會痛得咁誇, 之後搞嘢就等如完全反得哂包皮咁嘅狀況, 由快鎗手角色從頭適應過, 割皮對自己或女方都係好嘅多, 但某啲場合會受注意啲, 畢竟香港地亞洲區唔算多人見呢個 look, 包莖 O 哂咀嘅多.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆