上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 08:39 發表 查看引用來源
之後搞嘢就等如完全反得哂包皮咁嘅狀況, 由快鎗手角色從頭適應過
吓? 平時搞o野你唔反o既咩?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-27 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁又講得通⋯幾好⋯我哋終於幫你諗到點解喇⋯唔駛諗爆頭啦⋯
個謎諗咗好幾年啦。一直係個unsolved mystery。

原來咁簡單。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

因為男人唔夠 多幾個老公要我服侍, 多幾條J 輪住日日都要含爆o既話, 話唔埋就可以戒得成煙囉

預感有位妹妹睇到呢d 言論, 又要o黎屌 9 本宮o架啦! ...
戒煙,唔難。小弟識好多煙剷都戒咗。

至於J,好嘅話,一碌夠啦。唔係,送一打俾你都嫌阻定。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 10:39 AM 發表 查看引用來源
割皮對自己或女方都係好嘅多 ...
好痛呀大佬,諗起都。

除非包莖,否則我認為冇必要割。未扯時,龜頭有啲保護其實幾好。

送咩都好 唔好俾另一伴問起要解畫就得

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 11:49 發表 查看引用來源

好痛呀大佬,諗起都。

除非包莖,否則我認為冇必要割。未扯時,龜頭有啲保護其實幾好。
當然係出咗問題先要處理, 但唔係好似傳聞咁痛呢, 有痛只係頭幾日, 之後長期外露好與唔好見仁見智.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-28 12:15 發表 查看引用來源

吓? 平時搞o野你唔反o既咩?
我試過幫人反起 初初好癡肉嗌救命

咁就轉入左一陣先反會順利dd
但咁樣唔持久 會快軟-_-

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-30 12:19 發表 查看引用來源

我試過幫人反起 初初好癡肉嗌救命

咁就轉入左一陣先反會順利dd
但咁樣唔持久 會快軟-_-
可能包皮口窄, 一痛硬都變軟.

我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。

收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點解,佢勁開心喎竟然。係有啲誇張嗰隻。

故事教訓係:女士們要提防cheap狗!切忌收盒糖,蝕間廠!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 12:39 發表 查看引用來源
我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。
收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點 ...
好睇係咩人送啫⋯如果佢對你都有意⋯你送枝珍寶珠比佢佢都好開心

好多女人都好易氹⋯所以至成日聽到女人比人呃

連上網受騙嘅都係女性居多😵‍💫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆