上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 11:49 發表 查看引用來源

好痛呀大佬,諗起都。

除非包莖,否則我認為冇必要割。未扯時,龜頭有啲保護其實幾好。
我都中意男仔有d 包皮, 比較有儀式感

踎低, 解開佢褲頭, 抽條啫啫出o黎, 拉起層皮, 張口, 啜落去...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 12:28 發表 查看引用來源

可能包皮口窄, 一痛硬都變軟.
個頭係大既 變左出皮口好似拔出黎咁 堅睇住佢好痛

所以一係未係好硬就要推定個頭出黎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 12:39 發表 查看引用來源
我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。
收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點 ...
炮友唔炮友, 其實男仔送禮俾女仔呢, 真係唔需要貴亦唔需要咩limited edition, 主要睇有冇心
比如咁講, 同男仔出街, 行到一半要買o野飲, 佢可以同一樣o野買兩支, 可以專登買唔一樣
(主要係佢知道女仔中意飲o既, 亦可以係又貴又唔抵又唔係咩特別好飲o既o野)
知我口味o既特別o野當然係好, 但有d 時段, 例如我o黎m 果期, 佢自己買可樂/ 奶茶/ 咩都好,
專登走過對面街幫我執一支唔凍o既樽裝水, 比其他o野要o黎得更窩心囉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 12:39 發表 查看引用來源
我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。
收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點 ...
騙徒手法層出不窮, 為粒糖俾人爽, 冇嘢講.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-30 13:23 發表 查看引用來源

個頭係大既 變左出皮口好似拔出黎咁 堅睇住佢好痛

所以一係未係好硬就要推定個頭出黎
洗傷口時跟尾條友都係呢個 case 先至去割.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 02:55 PM 發表 查看引用來源

好睇係咩人送啫⋯如果佢對你都有意⋯你送枝珍寶珠比佢佢都好開心

好多女人都好易氹⋯所以至成日聽到女人比人呃

連上網受騙嘅都係女性居多😵‍💫 ...
唔同嘅人,講句嘢份量會唔同,送嘢亦都一樣。呢個道理,我明嘅。

我好憎呃女人或者搵女人著數嘅男人。但女人自己都要爭氣。人渣實在太多。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 03:24 PM 發表 查看引用來源

炮友唔炮友, 其實男仔送禮俾女仔呢, 真係唔需要貴亦唔需要咩limited edition, 主要睇有冇心
比如咁講, 同男仔出街, 行到一半要買o野飲, 佢可以同一樣o野買兩支, 可以專登買唔一樣
(主要係佢知道女仔中意飲o既, 亦 ...
阿蛇係想講禮物本身唔係重點,背後嘅心思先係?

抑或仲要做到好似大王咁細心,連隻奴嘅脾性品味都要摸得滾瓜爛熟一清二楚?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 03:26 PM 發表 查看引用來源

騙徒手法層出不窮, 為粒糖俾人爽, 冇嘢講.
你係想話騙徒=小弟咋嘛,唔駛咁間接喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 17:16 發表 查看引用來源

你係想話騙徒=小弟咋嘛,唔駛咁間接喎。
係廣告用語, 講吓笑.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 13:44 發表 查看引用來源

唔同嘅人,講句嘢份量會唔同,送嘢亦都一樣。呢個道理,我明嘅。

我好憎呃女人或者搵女人著數嘅男人。但女人自己都要爭氣。人渣實在太多。 ...
只好講句當局者迷啫⋯人生流流長⋯總會遇到一兩個人渣啦⋯🥺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆