上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 17:16 發表 查看引用來源

你係想話騙徒=小弟咋嘛,唔駛咁間接喎。
咁直接都話間接⋯做乜呃自己🤭

騙徒好過做人渣⋯雖然兩個都半斤八両🫢

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 17:11 發表 查看引用來源

阿蛇係想講禮物本身唔係重點,背後嘅心思先係?

抑或仲要做到好似大王咁細心,連隻奴嘅脾性品味都要摸得滾瓜爛熟一清二楚? ...
又唔係話一定要好似大王咁,畢竟人地係人中龍鳳,第二D平民老百姓點可能同佢比😂
但送禮心思真係好重要,價錢完全唔關事

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 13:28 發表 查看引用來源

洗傷口時跟尾條友都係呢個 case 先至去割.
我會覺得呢個原因導致佢好後年紀先有第一次XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-30 13:23 發表 查看引用來源

個頭係大既 變左出皮口好似拔出黎咁 堅睇住佢好痛

所以一係未係好硬就要推定個頭出黎
我想知道男人好似你形容呢種監生拉龜頭出o黎痛d, 定還是女人俾人破處果陣塊膜o既撕裂痛d
點解我地可以忍得到俾人繼續插, 佢地就依嘩鬼叫!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-30 08:43 PM 發表 查看引用來源

咁直接都話間接⋯做乜呃自己🤭

騙徒好過做人渣⋯雖然兩個都半斤八両🫢
小弟係騙徒,又係人渣。啱啱好夠一斤喎。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 09:29 PM 發表 查看引用來源

又唔係話一定要好似大王咁,畢竟人地係人中龍鳳,第二D平民老百姓點可能同佢比😂
但送禮心思真係好重要,價錢完全唔關事
賤民受教。以後要多向大王學習。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-31 11:20 發表 查看引用來源

小弟係騙徒,又係人渣。啱啱好夠一斤喎。
要送個專屬狗牌比你! 「生人勿近」🤫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-31 07:27 發表 查看引用來源

我想知道男人好似你形容呢種監生拉龜頭出o黎痛d, 定還是女人俾人破處果陣塊膜o既撕裂痛d
如果處理唔好 都會次次吊都痛但破左處應該唔會掛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-31 07:27 發表 查看引用來源

女人忍痛嘅程度係比男人強好多㗎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-1 11:13 AM 發表 查看引用來源

女人忍痛嘅程度係比男人強好多㗎
所以上帝決定由女人負責生仔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆