上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-31 06:34 PM 發表 查看引用來源
如果處理唔好 都會次次吊都痛但破左處應該唔會掛
唔關破唔破處。正常包皮係應該無論點樣反都唔會痛。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:07 發表 查看引用來源

所以上帝決定由女人負責生仔。
我又唔可以叉能柱上邁⋯但呢個決定真係⋯🫢

唯有講女人身體對孕育生命係較好同適合

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 10:11 發表 查看引用來源

唔關破唔破處。正常包皮係應該無論點樣反都唔會痛。
下 反個大頭出黎會唔痛。。。。講緊本身係包皮包實既

附件

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-1 10:19 發表 查看引用來源

另外有個位置留意幾吓, 包皮繫帶 (位置見下圖), 有啲人會生得短(條繫帶), 就算包皮冇問題但拉下時到呢個位會唔郁得, 強行拉痛到冇命, 入面有條血管, 一般割包皮係做唔到要到醫院做割埋佢, 不過唔多呢啲情況, 包皮口過窄嘅多.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 10:28 發表 查看引用來源

另外有個位置留意幾吓, 包皮繫帶 (位置見下圖), 有啲人會生得短(條繫帶), 就算包皮冇問題但拉下時到呢個位會唔郁得, 強行拉痛到冇命, 入面有條血管, 一般割包皮係做唔到要到醫院做割埋佢, 不過唔多呢啲情況, 包皮 ...
見到係個硬左果時 頭大個過出口

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-1 15:13 發表 查看引用來源

見到係個硬左果時 頭大個過出口
睇落似個口窄, 都係段估, 冇乜影響賽事就得, 有疑慮搵醫生 CHECK 吓為佳.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-1 10:19 發表 查看引用來源

果粒車厘子係咩玩法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 11:41 AM 發表 查看引用來源

果粒車厘子係咩玩法
配菜?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-3 09:41 發表 查看引用來源

果粒車厘子係咩玩法
因為得一抽 幫佢配番兩粒

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-6 06:59 PM 發表 查看引用來源

因為得一抽 幫佢配番兩粒
多兩粒嘢靚仔好多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆