上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 11:08 AM 發表 查看引用來源

開啦 雖然唔係好知你up 乜, 但多d 人氣點都係好事
你想講o既其實係唔係話人到中年, 就快要走下坡, 要趁仲玩得o既時候玩多d?
係o既話就唔好齋講中佬, 講埋我地呢d 中女
我地折舊比你地快o架, 男人可以老 ...
差唔多啦。小弟啲中文真係好差。

我嘅意思係:自覺年紀唔細,但仲有幾個性愛嘅心願未了(例如食豬,甚至中出豬仔包),道德上掙扎緊(有家室之人梗怕冒險㗎啦),但又怕錯失機會,老咗時後悔莫及,甚至死唔眼閉。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 16:15 發表 查看引用來源

真係大獲。點解時間唔可以行慢啲?

我覺得自己行到咗一個人生交叉點。想想地埋單。但同時又自覺時日無多,係標尾會嘅最後機會。而家唔食,以後可能冇機會再食(咦,好似講緊燒雞翼)...

不過,「中佬標尾會」呢個題目 ...
人到中年送殯多,又或者中過新冠身體差左,倒不如及時行樂,幾年前有個同一座番工的亞伯教,有得用就用多的,唔好好似我咁淨係用黎屙尿。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 09:08 發表 查看引用來源

開啦 雖然唔係好知你up 乜, 但多d 人氣點都係好事
你想講o既其實係唔係話人到中年, 就快要走下坡, 要趁仲玩得o既時候玩多d?
係o既話就唔好齋講中佬, 講埋我地呢d 中女
我地折舊比你地快o架, 男人可以老 ...
女人皮膚收咗水下面又冇水,又真係冇男人要。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 11:14 發表 查看引用來源

差唔多啦。小弟啲中文真係好差。

我嘅意思係:自覺年紀唔細,但仲有幾個性愛嘅心願未了(例如食豬,甚至中出豬仔包),道德上掙扎緊(有家室之人梗怕冒險㗎啦),但又怕錯失機會,老咗時後悔莫及,甚至死唔眼閉。 ...
好多男人都想,但係又有幾多個有咁幸福。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-5-20 12:02 發表 查看引用來源
人到中年送殯多,又或者中過新冠身體差左,倒不如及時行樂,幾年前有個同一座番工的亞伯教,有得用就用多的,唔好好似我咁淨係用黎屙尿。
阿伯都講得有道理係男人都想日日用,但係邊有咁多机會比你,唔通日日去叫 G。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-5-20 02:02 PM 發表 查看引用來源
「及時行樂」絕對係今日小弟嘅座右銘。齋用嚟屙尿確係嘥鬼咗 - 講得咁到肉,阿伯好嘢。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 12:25 發表 查看引用來源

好多男人都想,但係又有幾多個有咁幸福。
想食豬?中出豬仔飽定食後生女先?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 04:33 PM 發表 查看引用來源

想食豬?中出豬仔飽定食後生女先?
冇錯!「想」囉。🐶🐷

豬仔苞,我諗好少人有呢種經驗?太有罪惡感。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 15:13 發表 查看引用來源

冇錯!「想」囉。🐶🐷

豬仔苞,我諗好少人有呢種經驗?太有罪惡感。
哦⋯想食豬,中出豬仔苞仲要後生女
車⋯你搵件18歲又你處咪得囉

大前提要搵到仲要岩你心水

加油啦⋯齋想唔做野⋯到時怕你無心無力😂

不過我估都有人食唔少啦啦啦啦

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 05:38 PM 發表 查看引用來源

哦⋯想食豬,中出豬仔苞仲要後生女
車⋯你搵件18歲又你處咪得囉

大前提要搵到仲要岩你心水

加油啦⋯齋想唔做野⋯到時怕你無心無力😂

不過我估都有人食唔少啦啦啦啦 ...
好啦喎,唔好引我啦。我要暫時停止諗中出豬仔包。🙅‍♀️

一唔小心諗起,小弟口水又流到幾呎長,專心唔到做正經嘢。🐷🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆