上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 17:29 發表 查看引用來源

好啦喎,唔好引我啦。我要暫時停止諗中出豬仔包。🙅‍♀️

一唔小心諗起,小弟口水又流到幾呎長,專心唔到做正經嘢。🐷🤤
我無引你啦⋯我比個建議你⋯可以點中出豬仔包⋯再唔係你搵個年紀大嘅老處女中出😝咁咪食得安心又放心囉

流咁多口水⋯我送幾包tempo比你先⋯你要專心又正經咁計劃下⋯我🙋🏻‍♀️幫手

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 11:14 發表 查看引用來源

差唔多啦。小弟啲中文真係好差。

我嘅意思係:自覺年紀唔細,但仲有幾個性愛嘅心願未了(例如食豬,甚至中出豬仔包),道德上掙扎緊(有家室之人梗怕冒險㗎啦),但又怕錯失機會,老咗時後悔莫及,甚至死唔眼閉。 ...
嘩,你突然間講d咁嘅嘢,令我諗起嗰支討厭嘅大炮,即刻乜嘢心情都冇哂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 11:59 發表 查看引用來源
狗公時代,曾經有一個頗cheap嘅習慣:送小禮物俾散餐妹。唔知有冇現役嘅狗公C兄都好呢味?

你話戇居又好,補償又好,cheap都好。總之就係咁。

而小弟送出嘅信物,通常有兩種(或三種,如果「天然精華液」可以係禮物嘅一種):其一係 ...
腳鏈就冇,不過老公有買到腳鎖,不過每次都因為佢太心急,而錯失虐待嘅環節⋯⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 15:38 發表 查看引用來源

哦⋯想食豬,中出豬仔苞仲要後生女
車⋯你搵件18歲又你處咪得囉

大前提要搵到仲要岩你心水

加油啦⋯齋想唔做野⋯到時怕你無心無力😂

不過我估都有人食唔少啦啦啦啦 ...
冇o架啦!
十八廿二後生女o既豬仔, 有都留番俾十八廿二o既男仔食啦, 幾時輪到佢
真係幾矛盾, 後生仔其實好多都有破人處o既機會 (應該係) 但後生仔冇幾多個真係識得享受果下o既樂趣
到自己唔再後生啦, 先至好似狗公哥哥咁o黎緬懷過去...

性愛呢樣o野真係令人又愛又恨, 愛佢o既刺激, 但恨佢果種timing 上o既錯配
如果俾我再o黎一次, 我都會想我o既第一次係俾一個會同我終老o既人中出, 感覺咁樣自然好多囉
主版有個訪問人第一次o既po, 好多人都話條女第一次唔痛仲好high, 我真係no idea 點解
唔係我抗拒, 我認為痛係應該o既, 再o黎一次我都仲係想我第一次會激痛, 但我想將佢奉獻俾果個會錫我一世o既果個人
同時想佢入o黎果陣, 中間唔好有個膠套左9 住晒, 我要感受到最真實o既果個佢o既身體
好似忽然明白點解有女人死忍爛忍都要忍到結婚先俾隻豬佢老公食...
呢d 題外話啦
我想講個問題係, 大家都仲十八廿二果陣, 生活上好多限制,
比如有d 仲讀緊書, 或者出o黎做o野o既事業真係剛剛起步, 承擔唔起中出有可能帶o黎o既風險,
到承擔能力提高o左啦, 生活圈又比之前複雜, 可能係工作, 家庭, 其他人際關係,
壓力導致人未必吓吓可以無憂無慮咁享受兩個人之間最原始o既親密關係
技巧心態又係, o係人o既心靈仲係相對o黎講比較pure, 比較容易享受同投入真正o既愛情果個年紀,
手上往往未必有咁o既資源, 經濟問題又好土地問題又好, 限制o左好多段感覺o既發展

星期一o既早上思路有d 亂 希望你get 到我想up 乜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 08:12 發表 查看引用來源

冇o架啦!
十八廿二後生女o既豬仔, 有都留番俾十八廿二o既男仔食啦, 幾時輪到佢
真係幾矛盾, 後生仔其實好多都有破人處o既機會 (應該係) 但後生仔冇幾多個真係識得享受果下o既樂趣
到自己唔再後生啦, 先至 ...
比d希望師兄嘛😂⋯佢嘅願望⋯可能佢真係咁好彩搵到1822嘅豬仔⋯又好似我另一個post叫佢退而求其次搵老處女囉⋯都係🐽

講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一班條女
最後佢知道咗不單止即飛條女⋯最慘連d手尾條女要自己攪掂⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 09:58 發表 查看引用來源

比d希望師兄嘛😂⋯佢嘅願望⋯可能佢真係咁好彩搵到1822嘅豬仔⋯又好似我另一個post叫佢退而求其次搵老處女囉⋯都係🐽

講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一 ...
屌那星 乜撚野人o黎o架?
中出都算啦, 除非係強姦否則你情我願o既, 作為女人都有享受所以都有責任
之後飛人... 中間發生過咩事唔清楚, 表面上看似係男方玩完就閃但唔排除0.00001%可能性係段感情之中有其他問題,
疑點利益歸被告, 都算撚數....
但搞大o左人要人地自己執手尾呢個真係冇得饒恕囉! 職業女性都算啦, 屌你老味人地仲係學生o黎o架,
一個o靚妹係唔撚係想推人去死呀? 換轉自己係個女仔會係咩感受?
見一個上一個冇問題呀, 射完精著撚番條褲咪走囉, 女人都未必會想同呢d 咁o既人過一世,
但係o係想搞人又唔肯定係咪會願意同呢個人一路走落去o既同時, 唔該真係有返少少咁多責任感囉
唔撚駛佢去尊重女人, 來自呢種人o既尊重都唔見得值錢, 只係尊重返自己,
搞o野搞出o黎果個新生命自己都有份o架仆街!

實在有d 燥 失禮晒

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 07:41 PM 發表 查看引用來源
...搵個年紀大嘅老處女中出😝咁咪食得安心又放心囉
...
哈哈,我腦海突然閃過幾個身邊認識嘅老處女(疑似)。據聞係從未拍拖嘅虔誠教徒。

但衰到要打呢類女人主意嘅男人,應該都係人渣。

話時話,老處女一樣有性慾,唔知佢哋對男人(尤其「正」嘅男人)會唔會有幻想?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-5-23 03:15 AM 發表 查看引用來源
嘩,你突然間講d咁嘅嘢,令我諗起嗰支討厭嘅大炮,即刻乜嘢心情都冇哂
邊支大炮先,粉寶?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-5-23 03:20 AM 發表 查看引用來源
腳鏈就冇,不過老公有買到腳鎖,不過每次都因為佢太心急,而錯失虐待嘅環節⋯⋯
出動腳鎖搭住阿寶?個畫面有啲睇頭喎。

「太心急」即係咩嘢意思?粉佬掛住喪插,冇玩拘束凌辱?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 13:02 發表 查看引用來源

出動腳鎖搭住阿寶?個畫面有啲睇頭喎。

「太心急」即係咩嘢意思?粉佬掛住喪插,冇玩拘束凌辱?
我又想八吓

心急喪插都還好, 塔住o左之後玩唔見埋鎖匙就真係 what the fuck 啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆