上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 11:58 AM 發表 查看引用來源
...
講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一 ...
用開罐頭嚟形容破處,我想像唔到條友會係一個幾殘暴嘅男人。

順帶一提,小弟已紮,可安心中出。萬事俱備,獨欠奶黃流沙豬仔包。🐖🐕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 11:25 發表 查看引用來源

屌那星 乜撚野人o黎o架?
中出都算啦, 除非係強姦否則你情我願o既, 作為女人都有享受所以都有責任
之後飛人... 中間發生過咩事唔清楚, 表面上看似係男方玩完就閃但唔排除0.00001%可能性係段感情之中有其他問 ...
燥係正常
以我所知⋯中間發生嘅就係佢唔想負責囉⋯
我想講你食女無問題⋯你攪大人又潛水就真係好無品
條仔真係好勁㗎⋯又或者講佢幾靚仔下⋯後期佢成功令到有個les反追佢⋯又食埋人隻豬
不過呢之佢醒⋯無攪大人個肚⋯但拍咗幾年散咗
佢坦承過佢鍾意處女,老婆要處
但最後佢個老婆唔係處囉😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 12:48 發表 查看引用來源

哈哈,我腦海突然閃過幾個身邊認識嘅老處女(疑似)。據聞係從未拍拖嘅虔誠教徒。

但衰到要打呢類女人主意嘅男人,應該都係人渣。

話時話,老處女一樣有性慾,唔知佢哋對男人(尤其「正」嘅男人)會唔會有幻想? ...
世上無奇不有嘛⋯實有渣男會咁做⋯好多渣男扮single tim

反而想知點算係渣女?

以我所知好虔誠嘅女教徒佢哋真係清心寡慾㗎⋯咩都唔會幻想⋯但生理反應好難制止⋯如果佢睇戲有幕情慾⋯佢哋會點呢? 會唔會lets get wet😆

反而我朋友個男友當時信教⋯未信前有做⋯信後拒絕再做⋯但我朋友引下⋯男友最終不敵又做返

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 14:09 發表 查看引用來源

順帶一提,小弟已紮,可安心中出。萬事俱備,獨欠奶黃流沙豬仔包。🐖🐕
佢話我知罐頭開咗就返唔到去原狀⋯就好似比人破處咁⋯問心⋯佢份人唔係殘暴⋯依家諗返應該屬賤男一種

師兄紮左就點玩都安心啦⋯至少唔會有攪大人肚呢幕⋯黎緊食親流沙包就諗起要中出⋯好怕叫個陣講咗我想中出流沙奶黃包🫢

你好快就唔獨欠啦⋯有好多選擇1)諗下點溝到後生女⋯但溝前要好肯定佢係豬仔 2)老處女 3)買個mary當係😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 14:09 發表 查看引用來源

咪就係...
罐頭罐頭罐佢老母啦! 鬼唔望呢種人下世投胎就做一個罐頭

其實我都有過一個念頭, 好唔好紮o左佢等大至可以放心中出, 或者俾佢去紮...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 10:12 AM 發表 查看引用來源

冇o架啦!
十八廿二後生女o既豬仔, 有都留番俾十八廿二o既男仔食啦, 幾時輪到佢
真係幾矛盾, 後生仔其實好多都有破人處o既機會 (應該係) 但後生仔冇幾多個真係識得享受果下o既樂趣
到自己唔再後生啦, 先至 ...
終於被人篤到小弟痛處。仲要篤得好應棍。

曾經機會有的是,唔珍惜。曾經講笑話訂咗人隻豬,又冇行動。等最後一隻豬都走埋,先發老矛想追返。但太遲啦嘛,老友。時間唔等人。豬亦唔會。🐷

你指出咗一個現實嘅情況:後生細仔,即使有豬俾你破,因為種種戇居原因,你都未必去馬。後來「佬」咗,終於明白男人破處係咩嘅一回事,一切條件亦許可,但已經太遲。唔通搵個技術上做得你個女嘅豬女嚟俾你糟塌?條女OK,自己都接受唔到。

Happy Monday,阿蛇!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 14:41 發表 查看引用來源

咪就係...
罐頭罐頭罐佢老母啦! 鬼唔望呢種人下世投胎就做一個罐頭

其實我都有過一個念頭, 好唔好紮o左佢等大至可以放心中出, 或者俾佢去紮... ...
Hahaha 師姐真性情
男人紮方便好多⋯大前提大王對於紮抗唔抗拒先?
唔抗拒紮咗都方便大家happy😉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 15:05 發表 查看引用來源

終於被人篤到小弟痛處。仲要篤得好應棍。

曾經機會有的是,唔珍惜。曾經講笑話訂咗人隻豬,又冇行動。等最後一隻豬都走埋,先發老矛想追返。但太遲啦嘛,老友。時間唔等人。豬亦唔會。🐷

你指出咗一個現實嘅情況:後生 ...
提外話⋯如果唔食隻豬
就咁食個1822嘅妹妹又接唔接受到先?突然諗起郭富城😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 04:41 PM 發表 查看引用來源

...好唔好紮o左佢等大至可以放心中出, 或者俾佢去紮... ...
紮隨時都可以紮。要諗清楚先好紮。

等大王有咗繼後香燈先紮最理想。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 06:52 PM 發表 查看引用來源

提外話⋯如果唔食隻豬
就咁食個1822嘅妹妹又接唔接受到先?突然諗起郭富城😂
城城食過1822?佢好似曾經喺外國叫個竹升妹上房,但最後食白果。好慘慘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆