上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 17:15 發表 查看引用來源

城城食過1822?佢好似曾經喺外國叫個竹升妹上房,但最後食白果。好慘慘。
我應該rephrase…..
你講到好似接受唔到食細自己20年以上嘅女喎
但其實好多男人都接受到
反而要一個女人接受細自己20以上嘅仔⋯都要幾掙扎下

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 07:53 PM 發表 查看引用來源

我應該rephrase…..
你講到好似接受唔到食細自己20年以上嘅女喎
但其實好多男人都接受到
反而要一個女人接受細自己20以上嘅仔⋯都要幾掙扎下
好唔識趣喎,原本諗住借城城過橋dodge你條難題。

咁唯有答啦。

當然,邊個男人唔想食後生女?即使條女細過自己好多。但小弟食唔落做得自己個女嘅女仔。因為小弟係道德L。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 20:07 發表 查看引用來源

咁唯有答啦。

當然,邊個男人唔想食後生女?即使條女細過自己好多。但小弟食唔落做得自己個女嘅女 ...
又睬中咗地雷😓⋯

咁都唔算道德L⋯你接受唔到啫⋯都無咩

我都係度諗緊大成20年⋯其實真係幾恐怖下⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 09:58 發表 查看引用來源

比d希望師兄嘛😂⋯佢嘅願望⋯可能佢真係咁好彩搵到1822嘅豬仔⋯又好似我另一個post叫佢退而求其次搵老處女囉⋯都係🐽

講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一 ...
你真係好,幫佢諗埋個夢點發😆😆😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 12:51 發表 查看引用來源

邊支大炮先,粉寶?
唔想記起嘅衰人

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 13:02 發表 查看引用來源

出動腳鎖搭住阿寶?個畫面有啲睇頭喎。

「太心急」即係咩嘢意思?粉佬掛住喪插,冇玩拘束凌辱?
正是⋯⋯雖然過程都愉快,但就係小左d嘢囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 13:12 發表 查看引用來源

我又想八吓

心急喪插都還好, 塔住o左之後玩唔見埋鎖匙就真係 what the fuck 啦
咁就真係柒啦😆😆😆,到時變咗電据殺人狂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 14:09 發表 查看引用來源

用開罐頭嚟形容破處,我想像唔到條友會係一個幾殘暴嘅男人。

順帶一提,小弟已紮,可安心中出。萬事俱備,獨欠奶黃流沙豬仔包。🐖🐕
無限中出包唔包無限高潮先?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 16:51 發表 查看引用來源

Hahaha 師姐真性情
男人紮方便好多⋯大前提大王對於紮抗唔抗拒先?
唔抗拒紮咗都方便大家happy😉
有叫做提過吓呢個問題咁啦... 紮同唔紮最大o既分別一個係生育,
另一個係永久性, 即係戴套食藥呢d, 就算係食藥效力最持久o既, 好似話如果日後忽然想生,
頂多就係停藥一個大姨媽o既週期, 之後就會回復正常, 紮o左o既話日後改變主意,
駁返都唔係100%, 呢個係我地認知
對生育佢係99%冇好過有o既, 話好中意同我二人世界 (我聽到好開心o架! )
我一方面其實都想, 但唔知對男人o黎講到底係點, 割包皮我知係好慘,
晨勃每朝早痛到仆街, 雖然男方做手術理論上創傷簡單輕微過女方好多,
不過如果開佢刀佢會痛o既話我情願割我自己

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 20:07 發表 查看引用來源

咁唯有答啦。

當然,邊個男人唔想食後生女?即使條女細過自己好多。但小弟食唔落做得自己個女嘅女 ...
道德L?
你?
(摔乾淨d 眼屎再睇一次...)
應該冇睇錯呀!
你?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆