上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
172  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 11:58 發表 查看引用來源

C姐你都好開明下!我自己接受唔到40勾麻甩佬搵個身體發咗育但心智仍未發嘅細路女嚟呃蝦條。不過,香港教育界似乎真係唔少呢類人。

外國嘅未婚男人 ...
你歧視喎⋯有d妹妹心智較成熟㗎⋯又唔算呃蝦條⋯可能佢哋係你身上都有得著,你咪諗到依定d妹妹咁無知先囉⋯

呢排嘅香港教育界真係好亂下⋯好多呃16或以下又默書睇4P⋯無諗過會咁⋯ 雖然佢哋都係男人,但為人師表就唔好咁囉⋯至少唔好係學校

究竟有咩男人係C兄心目中至唔屬狗公呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 12:15 發表 查看引用來源

大多數嘅所謂老處女都係教徒。冇得諗(雖然FF過)。
錯囉⋯唔一定㗎
我都識唔係教徒嘅老處女🫢
點樣FF老處女教徒? 係咪要著得好端莊咁?好正經嚴肅咁比你flirt? 好有畫面🫣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 12:29 PM 發表 查看引用來源

你紮果陣係點做? 傷口大唔大? 痛o左幾多日先好返?
  • 局麻
  • 喺JJ根部位置,袋袋剪開一個縫(約2cm)
  • 用支嘢(應該係鉗嚟-我睇唔到)伸入袋袋裡面
  • 夾條嘢(應該係輸精管)出嚟
  • 醫生同男人講:「一陣會有小少burn嘅感覺,少少痛,唔使慄」
  • 男人猛吞口水,不斷幻想好快有得玩爆汁豬仔包(好彩冇勃起)
  • 男人:
  • 醫生:「埋番個口先,好快就OK,頂住呀!」
  • 男人:
  • 醫生:「恭喜。過兩日唔痛,就可以即刻扑嘢啦!
  • 男人:
全程30mins左右。麻醉過後,傷口好L痛!當晚測試勃起,冇事,放心番。第二朝照常返工。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 12:48 發表 查看引用來源

你歧視喎⋯有d妹妹心智較成熟㗎⋯又唔算呃蝦條⋯可能佢哋係你身上都有得著,你咪諗到依定d妹妹咁無知先囉⋯

呢排嘅香港教育界真係好亂下⋯好多呃16或以下又默書睇4P⋯無諗過會咁⋯ 雖然佢哋都係男人,但為人師表就唔好 ...
其實好多道德規範本身都係假設o左人類o既無知
(又再一次, 呢句說話o既原作者並唔係我本人! 但我崇拜佢 )
老師同學生, 跟職員同客戶, 本質上其實冇咩大分別囉, 前提係講緊呢四類人都係成年人, 識得自己分對與錯同埋有獨立思想判斷...
一個教書o既男人利用職權引誘或者氹一d 未懂事/ 冇能力反抗o既妹妹仔同佢上床固然係仆街中o既仆街,
但如果中間冇涉及利益瓜葛, 純粹係性慾上你情我願o既滿足, 嚴格o黎其實又唔係錯得太嚴重
舉例子, 阿sir 想同我上床, 或者我想同阿sir 上床, 只要唔係背後有其他條件做交易, 比如阿sir 話俾佢搞完佢私人醒我考試tips,
或者我主動俾佢上而換取佢免除我犯o左其他某d 事應該要受o既懲罰, 咁樣其實又唔係咩十惡不赦o既行為
不過就單單因為一個係老師一個係學生, 主流思想已經幫佢地訂下o左一系統o既咩事可為咩事不可為,
呢d o野就變成o左神聖不可侵犯冇商量餘地唔需要任何解釋o既道德教條
唔知你明唔明我想表達d 乜 我當時都深思o左一排, 所以 take your time

該人仲同我舉o左另一個例子: 明星, 歌手
唱歌演戲先係人地o既職業, 鏡頭前提供到俾你一d 你認為足夠水平o既娛樂就夠啦,
鏡頭後 (即係人地放o左工) 出軌偷食又好, 醉駕吸毒又好, 關你撚事咩?
又唔係上電視鼓勵你跟住佢做, 因為人地私人時間做一d 本來就唔諗住俾人知o既私事,
話人"形象唔正面" 去杯葛人群插人, 簡直多尻餘
但冇計, 又係果d 道德規範, 公眾人物就應該點點點, 唔駛理由唔駛解釋o既
又係因為假設o左我地全部都係咁on9, 我地中意某個明星, 個明星吸毒, 我地就會諗都唔諗跟佢吸毒

我諗諗好似又係喎...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 13:12 發表 查看引用來源

其實好多道德規範本身都係假設o左人類o既無知
(又再一次, 呢句說話o既原作者並唔係我本人! 但我崇拜佢 )
老師同學生, 跟職員同客戶, 本質上其實冇咩大分別囉, 前提係講緊呢四類人都係成年人, 識得自己分對與 ...
其實我想表達嘅係佢要食都唔一定搵學校裡面啫
佢可以外面搵⋯唔通學校就腳就係度?
好似C姐咁講⋯如果單純係情感上,而個學生係16歲或以上,成件事就好唔同⋯簡直無問題啦⋯但就報導而言,好多係想食豬又或者如果個學生係未夠16⋯另一位老師上堂默書睇4P, 睇到算⋯最On9係駁咗落大電視😂

做老師無錯,做老師咸濕都無錯,錯嘅係佢哋搵嘅時間/對象年齡

我成日都話edison阿嬌無錯㗎! 人哋情侶,做呢d野係開心係享受。佢哋比你地睇晒,仲要受批判⋯

希望你get到我想講乜啦😝

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 13:46 發表 查看引用來源
其實我想表達嘅係佢要食都唔一定搵學校裡面啫
佢可以外面搵⋯唔通學校就腳就係度?
好似C姐咁講⋯如果單純係情感上,而個學生係16歲或以上,成件事就好唔同⋯簡直無問題啦⋯但就報導而言,好多係想食豬又或者如果個學生係未 ...
噢.... 係o既係o既
我錯, 你講緊單新聞我唔知扯o左去邊度

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 12:59 發表 查看引用來源

局麻喺JJ根部位置,袋袋剪開一個縫(約2cm)用支嘢(應該係鉗嚟-我睇唔到)伸入袋袋裡面夾條嘢(應該係輸精管)出嚟醫生同男人講:「一陣會有小少burn嘅感覺,少少痛,唔使慄」男人猛吞口水,不斷幻想好快有得玩爆汁豬仔 ...
明白...

睇字面好似幾簡單, 但個表情俾人感覺又有d 恐怖, 好似好辛苦...
算啦如果真係有一個人要開刀, 我都係情願果個係我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 14:00 發表 查看引用來源

噢.... 係o既係o既
我錯, 你講緊單新聞我唔知扯o左去邊度
傻啦⋯我都buy你講嘅野㗎
咁你又點睇同人夫/人妻一齊?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 14:05 發表 查看引用來源

明白...

睇字面好似幾簡單, 但個表情俾人感覺又有d 恐怖, 好似 ...
佢個公仔令人愈睇愈驚囉
但佢即晚又起到頭⋯而醫生又話過兩日即刻可以扑野喎⋯
麻醉藥過咗⋯傷口痛d.....食止痛藥囉
又不如兩個都唔做⋯食藥打針算啦
女人做好似好大工程?
C姐你同大王傾下先⋯可能佢都唔想你做

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 14:08 發表 查看引用來源

傻啦⋯我都buy你講嘅野㗎
咁你又點睇同人夫/人妻一齊?
首先呢我本人係唔會做呢d 野, 玩還玩都有原則o架!
散餐係食過, 但有女朋友o既唔食, 有老婆o既都唔食,
因為無論如何都係會傷到人, 本宮唔信有神明但係相信自己做過o既衰o野總有一日會有報應

就算唔講原則問題我都覺得係計時炸彈 (同人夫一齊)
同人妻我估結局都係差唔多, 不過冇仔細咁從呢方面去諗囉
計時炸彈意思即係遲早會爆, 幾乎一定會爆, 只係唔知幾時爆咁解
因為我會覺得呢, 人夫出o黎偷食即係有d 野慾求不滿,
如果呢條友夠決絕或者做野乾淨利落o既, 佢一係早就離o左婚, 一係就o係婚姻之內同自己老婆解決o左個問題佢啦
兩樣都冇o既話就係呢個人本身有dd 問題, 一係放唔低, 一係懶得處理, 總之佢就係唔會放棄呢段婚姻
咁你同佢一齊, 基本上係由一開始就注定唔會有好結果囉
條友會同你 9up 佢同佢另一半已經冇晒感情, 要你等佢相信佢俾時間佢, 拖吓一個月拖吓一年...
到最後一係俾人地原配捉姦在床瘀到爆, 一係個男人"經過深思熟慮之後" 情願犧牲你

除非咁啦, 自己都係果陣只求肉體發泄, 唔投放真感情, 但我自問做唔到
有性無愛呢d 野我玩唔起

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆