炮友之信物

收藏  |  訂閱
33  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 11:59 發表 查看引用來源
而小弟送出嘅信物,通常有兩種(或三種,如果「天然精華液」可以係禮物嘅一種):其一係狗鏈(多數腳鍊,如圖)。另一種唔講。
忽然好似明白o左d 野

大王係唯一一個送過腳鍊俾我o既男人

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 14:53 發表 查看引用來源

另一個阿蛇腦海閃過嘅疑問:大王送過幾多條腳鍊呢?
唔多, 冇記錯係三條左右, 可能係佢後來發覺我冇乜點戴
不過回想返呢條友都幾醒, 果陣係佢送o左第一條腳鍊俾我之後, 新相識嘛,
見面果陣梗係盡量掛晒人地送o既o野o黎表示自己中意, 氹人開心啦
跟住同佢搞o野, 佢先有第一次抬住我條腿o黎鍚, 扮晒情到濃時情不自禁咁樣吮我腳趾, 驚死太唐突我會反感咁樣

唉~ 真係有d 懷念
唔係我想換人, 但拍拖, 戀愛, 性行為, 往往都係一開始互相發現果個階段最好玩

當我首次發現佢原來中意打女仔屁股
當佢首次知道我覺得事後簫同吞精係份內事
當我首次知道佢又係喜歡任何時段即興開戰
當佢首次發現我對願意+中意為女人舔腳o既男人有咁高評價

道理就同你已經中意o左一個人, 日思夜想, 然後終於有日發現原來咁o岩佢又係中意你一樣

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-18 16:51 發表 查看引用來源

我發吽哣嗰陣有時會諗:吖,唔知𡃁妹會唔會已經掉咗條腳鏈呢(斷估九成係啦)?抑或收埋咗當紀念品(絕對冇可能啩)?

講個秘密你知:通常喜歡戴腳鏈嘅女仔特別有自信,想人(尤其男人)望佢,留意佢,甚至扑佢。就算冇長腿(如頭po嗰位外表 ...
大王...
都算係有好幾層o既, 係唔係慢慢搣呢個視乎個人點睇囉
在其他人眼中唔敢包, 但o係我眼中佢係完美o既男人
學歷唔錯
職位唔錯
有責任心有擔戴
會照顧屋企人, 識禮貌 (公開場合 only, 同我孤男寡女果陣低能d 冇所謂)
識搞笑 -- 爛gag 多, 令人哭笑不得有時真係好想屌 9佢果種, 但我中意呢種
玩得, 而且敢玩 -- 女人要人錫係一回事, 我個人唔中意對女人唯唯諾諾o既男性, 時間長o左真係會悶
中意運動而且係女生都適合o既運動 - 踢波果d 唔得, 淨係可以侵其他男人玩 我指游水, 跑步, 做gym類似呢d 可以同我一齊做o既
性需求高 - 日日要插我都唔介意o架 但又唔一定必須要咁, 隔日吧, 或者兩三日, 一個禮拜有兩三次就得
專一 - 再高o既性需求, 搵外人解決就仆街啦, 要插又好, 或者純粹想人用手用口幫佢出, 做得佢女朋友/ 老婆, 我期望係有索求/ 苛求都得, 但要搵我
識做主人, 會玩性虐, 敢虐捨得虐

我又講個唔係咩秘密o既秘密你知 K妹一開始對大王印象其實麻麻
覺得佢冇大冇細, 粗口多, 尤其是知道佢會用籐條打我之後
不過後面可能gathering 多o左卦, 慢慢都發現大王其實ok 鍚我同埋幾有文化 , 都會同佢玩吓咁囉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 10:14 發表 查看引用來源

聽你描述嘅大王,除咗講粗口呢個小缺點,係近乎完美嘅筍盤一個,而且難得佢份人仲出奇地專一,又難怪你咁死心塌地嘅。唉,小弟老婆對自己有一半評價,就如願足矣。

筍盤宜長揸,最怕被人搶。阿蛇要加緊努力守住個盤!但我對你 ...
完唔完美係相對o既啫, 接受到佢d 惡作劇咪覺得佢好玩, 自己唔中意咪反感或者同自己唔夾囉
其他條件都係一樣o既道理

以前我或者會, 專登做d 野出o黎"守住個筍盤", 但而家心態變o左啦,
順其自然咁享受同佢o既每一日, 一日又一日, 唔覺意就會走完一世o架啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 16:15 發表 查看引用來源

真係大獲。點解時間唔可以行慢啲?

我覺得自己行到咗一個人生交叉點。想想地埋單。但同時又自覺時日無多,係標尾會嘅最後機會。而家唔食,以後可能冇機會再食(咦,好似講緊燒雞翼)...

不過,「中佬標尾會」呢個題目 ...
開啦 雖然唔係好知你up 乜, 但多d 人氣點都係好事
你想講o既其實係唔係話人到中年, 就快要走下坡, 要趁仲玩得o既時候玩多d?
係o既話就唔好齋講中佬, 講埋我地呢d 中女
我地折舊比你地快o架, 男人可以老當益壯, 女人又老又摷皮仲鬼有人想掂
趁而家仲皮光肉滑, 趁仲有體力耐力受得住主人d 責罰, 更加要玩多d 唔好浪費青春

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 15:38 發表 查看引用來源

哦⋯想食豬,中出豬仔苞仲要後生女
車⋯你搵件18歲又你處咪得囉

大前提要搵到仲要岩你心水

加油啦⋯齋想唔做野⋯到時怕你無心無力😂

不過我估都有人食唔少啦啦啦啦 ...
冇o架啦!
十八廿二後生女o既豬仔, 有都留番俾十八廿二o既男仔食啦, 幾時輪到佢
真係幾矛盾, 後生仔其實好多都有破人處o既機會 (應該係) 但後生仔冇幾多個真係識得享受果下o既樂趣
到自己唔再後生啦, 先至好似狗公哥哥咁o黎緬懷過去...

性愛呢樣o野真係令人又愛又恨, 愛佢o既刺激, 但恨佢果種timing 上o既錯配
如果俾我再o黎一次, 我都會想我o既第一次係俾一個會同我終老o既人中出, 感覺咁樣自然好多囉
主版有個訪問人第一次o既po, 好多人都話條女第一次唔痛仲好high, 我真係no idea 點解
唔係我抗拒, 我認為痛係應該o既, 再o黎一次我都仲係想我第一次會激痛, 但我想將佢奉獻俾果個會錫我一世o既果個人
同時想佢入o黎果陣, 中間唔好有個膠套左9 住晒, 我要感受到最真實o既果個佢o既身體
好似忽然明白點解有女人死忍爛忍都要忍到結婚先俾隻豬佢老公食...
呢d 題外話啦
我想講個問題係, 大家都仲十八廿二果陣, 生活上好多限制,
比如有d 仲讀緊書, 或者出o黎做o野o既事業真係剛剛起步, 承擔唔起中出有可能帶o黎o既風險,
到承擔能力提高o左啦, 生活圈又比之前複雜, 可能係工作, 家庭, 其他人際關係,
壓力導致人未必吓吓可以無憂無慮咁享受兩個人之間最原始o既親密關係
技巧心態又係, o係人o既心靈仲係相對o黎講比較pure, 比較容易享受同投入真正o既愛情果個年紀,
手上往往未必有咁o既資源, 經濟問題又好土地問題又好, 限制o左好多段感覺o既發展

星期一o既早上思路有d 亂 希望你get 到我想up 乜

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 09:58 發表 查看引用來源

比d希望師兄嘛😂⋯佢嘅願望⋯可能佢真係咁好彩搵到1822嘅豬仔⋯又好似我另一個post叫佢退而求其次搵老處女囉⋯都係🐽

講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一 ...
屌那星 乜撚野人o黎o架?
中出都算啦, 除非係強姦否則你情我願o既, 作為女人都有享受所以都有責任
之後飛人... 中間發生過咩事唔清楚, 表面上看似係男方玩完就閃但唔排除0.00001%可能性係段感情之中有其他問題,
疑點利益歸被告, 都算撚數....
但搞大o左人要人地自己執手尾呢個真係冇得饒恕囉! 職業女性都算啦, 屌你老味人地仲係學生o黎o架,
一個o靚妹係唔撚係想推人去死呀? 換轉自己係個女仔會係咩感受?
見一個上一個冇問題呀, 射完精著撚番條褲咪走囉, 女人都未必會想同呢d 咁o既人過一世,
但係o係想搞人又唔肯定係咪會願意同呢個人一路走落去o既同時, 唔該真係有返少少咁多責任感囉
唔撚駛佢去尊重女人, 來自呢種人o既尊重都唔見得值錢, 只係尊重返自己,
搞o野搞出o黎果個新生命自己都有份o架仆街!

實在有d 燥 失禮晒

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 13:02 發表 查看引用來源

出動腳鎖搭住阿寶?個畫面有啲睇頭喎。

「太心急」即係咩嘢意思?粉佬掛住喪插,冇玩拘束凌辱?
我又想八吓

心急喪插都還好, 塔住o左之後玩唔見埋鎖匙就真係 what the fuck 啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 14:09 發表 查看引用來源

用開罐頭嚟形容破處,我想像唔到條友會係一個幾殘暴嘅男人。

順帶一提,小弟已紮,可安心中出。萬事俱備,獨欠奶黃流沙豬仔包。🐖🐕
咪就係...
罐頭罐頭罐佢老母啦! 鬼唔望呢種人下世投胎就做一個罐頭

其實我都有過一個念頭, 好唔好紮o左佢等大至可以放心中出, 或者俾佢去紮...

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 16:51 發表 查看引用來源

Hahaha 師姐真性情
男人紮方便好多⋯大前提大王對於紮抗唔抗拒先?
唔抗拒紮咗都方便大家happy😉
有叫做提過吓呢個問題咁啦... 紮同唔紮最大o既分別一個係生育,
另一個係永久性, 即係戴套食藥呢d, 就算係食藥效力最持久o既, 好似話如果日後忽然想生,
頂多就係停藥一個大姨媽o既週期, 之後就會回復正常, 紮o左o既話日後改變主意,
駁返都唔係100%, 呢個係我地認知
對生育佢係99%冇好過有o既, 話好中意同我二人世界 (我聽到好開心o架! )
我一方面其實都想, 但唔知對男人o黎講到底係點, 割包皮我知係好慘,
晨勃每朝早痛到仆街, 雖然男方做手術理論上創傷簡單輕微過女方好多,
不過如果開佢刀佢會痛o既話我情願割我自己

前往最後回覆