炮友之信物

收藏  |  訂閱
33  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 10:26 發表 查看引用來源

因為熟能生巧?

講真,我諗係因為你覺得駕馭咗嗰樣嘢。即使覺得痛,但,你覺得係在你掌控之內嘅痛。驚,但過癮。

情況好似揸電單車最驚係高速掟彎。技術熟咗之後,依然驚到標尿,但,就係過癮呀!

傷口會痛幾日,你要預咗大王第一 ...
其實係 唔曉講電單車, 過山車得唔得?
排隊果陣心諗仆街啦仆街啦, 下個輪到我啦咁, 企定定睇坐佢o係你頭頂飛過果吓真係驚o架
但心入面一路驚, 條龍開始郁果陣, 自己對腳又好自然咁跟住向前行
又淆底, 但又想坐上去

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 10:26 發表 查看引用來源
傷口會痛幾日,你要預咗大王第一晚瞓瞓下覺大爆粗!
就係呢樣囉! 有朋友做過手術, 唔記得佢割咩啦, 不過佢同我講係開始果下好爽
真係笑騎騎咁話打麻藥好過癮 (佢係全麻)  訓得超冧, 完全唔覺得痛
等麻藥過晒之後真係喊出o黎咁滯囉, 畢竟真係真刀切入肉嘛, 切到見骨果種
我諗起佢, 再諗諗大王....
如果要我揀, 推佢去做呢個學你話齋局麻, 之後痛幾日, 會半夜大爆粗o既手術, 或者我自己做風險更高o既女性結紮手術,
我真係想馬上訓上手術床, 就算我做冇得麻醉我都想自己去做, 不過前提要唔好俾我睇到血

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-26 09:23 發表 查看引用來源

好消息? 那方面的... 沒有
就是想念愛愛姐 看她有沒有說我壞話!
第二次警告啦!
再有一次我就拎埋籐條出現o係你屋企門口

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-26 17:31 發表 查看引用來源

真係好浪漫⋯仲要係個女送返比你轉頭⋯ 學野啦C兄!

不過個名就真係⋯😅⋯會唔會代表你好似食煙咁令人上癮呢?
會唔會有可能, 就係個女o既對佢有意思 或者最低限度有dd 好感?
因為我自己會 唔一定真係中意o左人, 但對一個男人有好感我先會俾佢口爆
即係有時候係會想搞埋d 小動作, 自己有o左心動, 想俾人知又唔想俾人知,
就會做一d 行為出o黎想人中意自己, 最後接唔接受人係另一回事, 但有人中意自己點都係開心o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-27 09:01 發表 查看引用來源

呢個好大機會喎⋯做d野要對方記得你
C姐咁提到⋯突然想當年學校嘅puppy love、暗戀等等
puppy love... 太遙遠啦 唔敢回憶, 一回憶就覺得自己老!
但正正就係做d野要對方記得你呢樣, 又係o係好耐好耐之前, 同某一位前任一齊果陣,
因為一d gathering 會遇到再前一任, 又白痴又幼稚又有點賤格o既我真係刻意執過吓先出席
前前住中意超短裙我就著超短裙, 佢中意一字帶我就一字帶, 成副戰鬥格咁去出席,
前任問我駛唔駛咁, 我當時o既回覆大概係等陣有你著數
其實真正動機就係想勾起返果位前前任o既一d 回憶, 等佢覺得自己走寶

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:58 發表 查看引用來源

我picture咗自己條J係支煙。

咁講法,即係sexy smoker係佢自己?
勁喎, 咁都俾你諗到
唔排除係有咁o既可能, j 癮同煙癮一樣都係咁難戒, 應該話根本唔想戒

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 13:35 發表 查看引用來源

除咗係煙鏟,阿蛇亦係J鏟一名。個口成日要叼住啲嘢先安樂。
因為男人唔夠 多幾個老公要我服侍, 多幾條J 輪住日日都要含爆o既話, 話唔埋就可以戒得成煙囉

預感有位妹妹睇到呢d 言論, 又要o黎屌 9 本宮o架啦!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-28 08:39 發表 查看引用來源
之後搞嘢就等如完全反得哂包皮咁嘅狀況, 由快鎗手角色從頭適應過
吓? 平時搞o野你唔反o既咩?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 11:49 發表 查看引用來源

好痛呀大佬,諗起都。

除非包莖,否則我認為冇必要割。未扯時,龜頭有啲保護其實幾好。
我都中意男仔有d 包皮, 比較有儀式感

踎低, 解開佢褲頭, 抽條啫啫出o黎, 拉起層皮, 張口, 啜落去...

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 12:39 發表 查看引用來源
我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。
收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點 ...
炮友唔炮友, 其實男仔送禮俾女仔呢, 真係唔需要貴亦唔需要咩limited edition, 主要睇有冇心
比如咁講, 同男仔出街, 行到一半要買o野飲, 佢可以同一樣o野買兩支, 可以專登買唔一樣
(主要係佢知道女仔中意飲o既, 亦可以係又貴又唔抵又唔係咩特別好飲o既o野)
知我口味o既特別o野當然係好, 但有d 時段, 例如我o黎m 果期, 佢自己買可樂/ 奶茶/ 咩都好,
專登走過對面街幫我執一支唔凍o既樽裝水, 比其他o野要o黎得更窩心囉

前往最後回覆