上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
58  8.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 08:40 AM 發表 查看引用來源
...駁返都唔係100%, 呢個係我地認知 ...
大王想保存龍種,可考慮做精子冷藏買個保險。

先去紮!

痛幾日一勞永逸,以後無限中出,制得過!好多狗公都紮。黃子華都紮咗。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 09:25 AM 發表 查看引用來源
通常總有一兩個朋友好鍾意慫恿自己去死㗎🤭
譬如...會慫恿人去食老處女嘅朋友?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 09:34 AM 發表 查看引用來源

我睇完佢話自己係道德L都忍唔住😏
可能佢打漏咗個字「偽」😂
師姐,我哋做好事⋯比d面佢⋯🤭
成日篤爆人。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 11:29 AM 發表 查看引用來源
邊度有老處女?和朋友?🤪
我講嘢成日講到一舊舊。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 12:05 PM 發表 查看引用來源

你睬咗都仲好地地⋯無穿無爛啦⋯對你算唔錯啦

40食20⋯感覺上都ok....但跌落18就唔得囉⋯不過都好睇實際情況

你講開外國狗公⋯我諗起leonardo dicaprio....不過其實唔止外國狗公係咁囉⋯好多地方都係咁⋯分分鐘你 ...
C姐你都好開明下!我自己接受唔到40勾麻甩佬搵個身體發咗育但心智仍未發嘅細路女嚟呃蝦條。不過,香港教育界似乎真係唔少呢類人。

外國嘅未婚男人狗成係狗公。話時話,好多質素唔差喎。好似小弟偶像John Mayer,呢條友百搭,我係女可能都唔介意畀佢食。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 12:08 PM 發表 查看引用來源

你衝破唔到心理關口嘛⋯所以建議你食老處女

如果真係有咁嘅機會⋯你點先?食?唔食?睇定d?
大多數嘅所謂老處女都係教徒。冇得諗(雖然FF過)。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 12:29 PM 發表 查看引用來源

你紮果陣係點做? 傷口大唔大? 痛o左幾多日先好返?
  • 局麻
  • 喺JJ根部位置,袋袋剪開一個縫(約2cm)
  • 用支嘢(應該係鉗嚟-我睇唔到)伸入袋袋裡面
  • 夾條嘢(應該係輸精管)出嚟
  • 醫生同男人講:「一陣會有小少burn嘅感覺,少少痛,唔使慄」
  • 男人猛吞口水,不斷幻想好快有得玩爆汁豬仔包(好彩冇勃起)
  • 男人:
  • 醫生:「埋番個口先,好快就OK,頂住呀!」
  • 男人:
  • 醫生:「恭喜。過兩日唔痛,就可以即刻扑嘢啦!
  • 男人:
全程30mins左右。麻醉過後,傷口好L痛!當晚測試勃起,冇事,放心番。第二朝照常返工。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 02:48 PM 發表 查看引用來源

究竟有咩男人係C兄心目中至唔屬狗公呢? ...
例如,太監?

又或者,身無長物,冇條件做狗公嘅男人?類似家陣嘅小弟。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 02:51 PM 發表 查看引用來源

錯囉⋯唔一定㗎
我都識唔係教徒嘅老處女🫢
點樣FF老處女教徒? 係咪要著得好端莊咁?好正經嚴肅咁比你flirt? 好有畫面🫣
吓,真係要畫公仔畫出腸?

唔知算唔算FF呀吓。話說小弟心目中嘅「老處女」人辦(30頭,樣子普通,唔算趕客,似賢淑版Jace Chan,據說未婚亦從未拍拖),有晚嚟小弟家中作客。食完飯仲幫手洗碗,超乖女。佢好似著咗件吊帶top,後面成個背脊一目了然。我喺佢後面幫手。唔覺意(信我!)睇到佢成個背脊生滿咗類似暗瘡嘅「奇景」。小弟即時諗衰嘢:唉,唔通因為冇得「咩」谷到爆瘡?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 04:05 PM 發表 查看引用來源

...算啦如果真係有一個人要開刀, 我都係情願果個係我 ...
阿蛇好嘢。我估大王應該都好怕痛?同小弟一樣?

做結紮手術風險好細,毋須太擔心。隻黑蘑菇第晚就有得用㗎啦!不過,去淨身...err...結紮之前,最好幫大王洗乾淨條J。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆