炮友之信物

收藏  |  訂閱
7  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 11:14 發表 查看引用來源

差唔多啦。小弟啲中文真係好差。

我嘅意思係:自覺年紀唔細,但仲有幾個性愛嘅心願未了(例如食豬,甚至中出豬仔包),道德上掙扎緊(有家室之人梗怕冒險㗎啦),但又怕錯失機會,老咗時後悔莫及,甚至死唔眼閉。 ...
嘩,你突然間講d咁嘅嘢,令我諗起嗰支討厭嘅大炮,即刻乜嘢心情都冇哂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-17 11:59 發表 查看引用來源
狗公時代,曾經有一個頗cheap嘅習慣:送小禮物俾散餐妹。唔知有冇現役嘅狗公C兄都好呢味?

你話戇居又好,補償又好,cheap都好。總之就係咁。

而小弟送出嘅信物,通常有兩種(或三種,如果「天然精華液」可以係禮物嘅一種):其一係 ...
腳鏈就冇,不過老公有買到腳鎖,不過每次都因為佢太心急,而錯失虐待嘅環節⋯⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-23 09:58 發表 查看引用來源

比d希望師兄嘛😂⋯佢嘅願望⋯可能佢真係咁好彩搵到1822嘅豬仔⋯又好似我另一個post叫佢退而求其次搵老處女囉⋯都係🐽

講返1822⋯未必個個好理智⋯當年有個frd....佢叫自己罐頭殺手⋯個名真係😂
仲讀緊書佢攪大另一 ...
你真係好,幫佢諗埋個夢點發😆😆😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 12:51 發表 查看引用來源

邊支大炮先,粉寶?
唔想記起嘅衰人

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 13:02 發表 查看引用來源

出動腳鎖搭住阿寶?個畫面有啲睇頭喎。

「太心急」即係咩嘢意思?粉佬掛住喪插,冇玩拘束凌辱?
正是⋯⋯雖然過程都愉快,但就係小左d嘢囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 13:12 發表 查看引用來源

我又想八吓

心急喪插都還好, 塔住o左之後玩唔見埋鎖匙就真係 what the fuck 啦
咁就真係柒啦😆😆😆,到時變咗電据殺人狂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 14:09 發表 查看引用來源

用開罐頭嚟形容破處,我想像唔到條友會係一個幾殘暴嘅男人。

順帶一提,小弟已紮,可安心中出。萬事俱備,獨欠奶黃流沙豬仔包。🐖🐕
無限中出包唔包無限高潮先?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 07:27 發表 查看引用來源

真係好7
最7係攪到去埋醫院見埋報😂
d格仔仲要淨係打對眼😆😆😆

前往最後回覆