上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
58  8.6k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 04:13 PM 發表 查看引用來源
... 女人做好似好大工程?
C姐你同大王傾下先⋯可能佢都唔想你做 ...
確實係。女人做絕育手術要開刀,風險較大,效果亦冇結紮咁好。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 09:02 AM 發表 查看引用來源

... 唔知點解, 籐條打我好順攤 ...
因為熟能生巧?

講真,我諗係因為你覺得駕馭咗嗰樣嘢。即使覺得痛,但,你覺得係在你掌控之內嘅痛。驚,但過癮。

情況好似揸電單車最驚係高速掟彎。技術熟咗之後,依然驚到標尿,但,就係過癮呀!

傷口會痛幾日,你要預咗大王第一晚瞓瞓下覺大爆粗!我記得自己手術後等傷口埋咗,先試咗DIY。仍然幾痛吓,但我太想測試有冇影響射精(尤其係小弟絕技「大量射精」 - 你知啦呢樣嘢對小弟嚟講非同小可)。

第一次扑嘢好似係一個禮拜之後。最初嗰陣仍用套(順便collect精液做semen test),結果出爐當晚即刻放肆玩無套生姦 - 直至而家都係咁,好方便。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 09:06 AM 發表 查看引用來源

呢d 算唔算係母愛?
所以唔駛留種啦, 我已經有個年紀比我大o既仔仔
講笑啫我話留種。

小弟冇得揀,因為狗代單傳,加上我真係鍾意細路。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 06:47 PM 發表 查看引用來源

你玩穿越喎⋯太監

狗公條件要有錢㗎咩? 以為有J、大膽就做到tim

講講下我想睇女版狗公⋯叫狗乸好似好肉酸
做狗公又真係冇乜條件可言。不過若然想食女,身有長物嘅狗公會有揸拿得多。至於咩為之「長物」,我諗狗公會識得自行演繹。可能係錢,又或者其他特長嘅嘢。

狗乸確係難聽咗少少。叫狗婆唔知會唔會好啲的?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

賢淑版Jace😂仲要背脊爆瘡⋯好mean呀
跟住你忍唔住⋯真係忍唔住出手壓實佢⋯好肉緊咁用兩隻手指⋯起勢咁不停咁推咁按壓⋯你一邊整佢一邊咬住唇咁發出輕微嘅聲⋯最終⋯你好興奮咁唧晒d膿出黎😂 ...
唧晒啲咩「膿」出嚟先?

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

嘻~~~   
不是熟能生巧 那麼配合地接受懲罰 就是勇敢認錯的行為 她就是知錯 認錯 從不改過
前段時間說過什麼 今天一口氣讀了她那麼多留言 幾乎每個都有粗言穢語 ...
係咁㗎啦,條火爆蛇,唔粗口爛舌就唔係佢啦。

K妹近排生活如何?有冇好消息發表?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-25 01:33 PM 發表 查看引用來源

你想啜晒d咩膿😈
啜...?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 01:51 PM 發表 查看引用來源
... 我真係想馬上訓上手術床, 就算我做冇得麻醉我都想自己去做 ...
竟然有兩脅插刀(手術刀)嘅老婆。好感動呀。

不過,紮真真係好小兒科嘅微創手術。小弟出咗名怕死都頂得住。大王冇理由唔掂。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-25 08:55 PM 發表 查看引用來源

啜同唧都可以⋯睇你接受程度咋😈
唔好啦,咁核突。

篤算啦,好唔好?

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-26 11:23 AM 發表 查看引用來源

好消息? 那方面的... 沒有
...
你懂的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆