上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
45  8.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 11:02 發表 查看引用來源

做狗公又真係冇乜條件可言。不過若然想食女,身有長物嘅狗公會有揸拿得多。至於咩為之「長物」,我諗狗公會識得自行演繹。可能係錢,又或者其他特長嘅嘢。

狗乸確係難聽咗少少。叫狗婆唔知會唔會好啲的? ...
下次對住班仔我識用身有長物黎同佢哋講

狗乸狗婆都唔好忍點喎⋯狗女?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 11:09 發表 查看引用來源

唧晒啲咩「膿」出嚟先?
你想啜晒d咩膿😈

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-25 17:54 發表 查看引用來源

啜...?
啜同唧都可以⋯睇你接受程度咋😈

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 12:27 發表 查看引用來源

唔好啦,咁核突。

篤算啦,好唔好?
好治癒㗎⋯啜同唧個下會忍唔住深呼吸再啊一聲㗎😌

篤怕你唔盡興👻

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 15:08 發表 查看引用來源
除咗腳鏈同精華液,如果識音樂嘅話,寫隻歌比炮友,我覺得都諗得過。

幾夕風流,換嚟一首歌,幾浪漫呀呵?

狗公時代,有位散餐妹送過小弟一曲。係一首鋼琴獨奏(條女讀音樂-err,即係口技一般但依然極速口爆小弟嗰位)。

但,個曲名真 ...
真係好浪漫⋯仲要係個女送返比你轉頭⋯ 學野啦C兄!

不過個名就真係⋯😅⋯會唔會代表你好似食煙咁令人上癮呢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-26 15:18 發表 查看引用來源

篤咗先,再唧?
好啦好啦⋯比你篤完再唧😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 07:40 發表 查看引用來源

會唔會有可能, 就係個女o既對佢有意思 或者最低限度有dd 好感?
因為我自己會 唔一定真係中意o左人, 但對一個男人有好感我先會俾佢口爆
即係有時候係會想搞埋d 小動作, 自己有o左心動, 想俾人知又唔想俾人 ...
呢個好大機會喎⋯做d野要對方記得你
C姐咁提到⋯突然想當年學校嘅puppy love、暗戀等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:21 發表 查看引用來源

puppy love... 太遙遠啦 唔敢回憶, 一回憶就覺得自己老!
但正正就係做d野要對方記得你呢樣, 又係o係好耐好耐之前, 同某一位前任一齊果陣,
因為一d gathering 會遇到再前一任, 又白痴又幼稚又有點賤格o既我真係 ...
Hahaha.....C姐我相信你老極都有限😉
係呀⋯唔係白癡啦⋯女人就係咁

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:53 發表 查看引用來源

乖嘞!篤完再唧,咁啲瘡先唔會留疤痕吖嘛。
真唔真㗎?篤完唧唔會留疤痕⋯好有騙徒feel

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-27 12:58 發表 查看引用來源

我picture咗自己條J係支煙。

咁講法,即係sexy smoker係佢自己?
咁又講得通⋯幾好⋯我哋終於幫你諗到點解喇⋯唔駛諗爆頭啦⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆