上一頁下一頁
發新話題

第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
133  34.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-24 12:34 發表 查看引用來源

HAHA.......即好似好多男人對食空姐,護士同埋運動既Miss一樣,一樣有遐想。
同意呀......幻想

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-24 11:38 發表 查看引用來源
曬得黑仲吸引女人啦!😬
黑色(或者深啡) 加肌肉真係冇得頂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-24 12:27 發表 查看引用來源

真心我簡單D,同佢一齊得就剩係諗對方開心唔開心,好少牽涉其他人,事實對方都鐘意同自己一齊,就會揀自己,仲哪來成日問:我勁定你老公勁架。其實對方果個moment就係唔想諗其他野,只希望同自己一齊係舒服架嘛。

(我唔係否定 ...
咁咪好囉!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-17 14:01 發表 查看引用來源

不是
唔順利,要條女帶入洞

佢冇痛
冇高潮
因為好窄所以痛
緊張到軟咗女上男下冇

有,好快射
好似比條女食咗咁,仲要用騎乘位榨乾你,好似AV情節,正!

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-17 16:20 發表 查看引用來源

不是
揾唔到個洞 , 女的揸住入
女的很舒服 , 我包皮痛
女的有高潮
雖然痛 但覺得很舒服 ,女的洞很窄
超硬...很快射精 , 10分鐘來第二次
男上女下 ...
比條女揸住入,條女好Q淫!

引用:
原帖由 言念木羕 於 2022-5-17 19:23 發表 查看引用來源

唔係處
唔順利,條女揸住插入
前戲咪濕吻
趕時間,唔痛但條女唔夠hi
應該冇高潮
個洞唔太窄,J冇痛,第一次入去好震撼
條j好硬,插咗幾下出返嚟,趕住走
觀音坐蓮 ...
第一次就玩坐蓮,趕時間都照玩,條女都幾淫,但係咁刺激又咁Q硬都冇射就嘥咗。咁你第一次射埋精嘅經驗又係點?

條女大約幾多歲? 19
條女係咪處? 唔係
順唔順利?容唔容易入洞? 順利 夠濕
前戲做咗D乜? 半夜偷插 先摔lin摸妹妹
條女感覺係點?痛唔痛? 細細聲呻吟再醒左  唔痛
條女有冇高潮? 沒有
自已感覺係點?有冇J痛?個洞窄唔窄? 沒有 好易就入左
條J係咪超硬?又或者緊張到軟咗?咁又無 不過好易硬
用咗乜嘢姿勢開始?打側插入去 醒咗就轉狗仔式
有冇轉過姿勢? 最後男上女下
有冇用套?沒有
最後有冇成功射咗精?快唔快射?其他... 射左兩三下入邊 仆咗廿分鐘左右

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-5-17 13:48 發表 查看引用來源
你地第一次扑女嘅經驗係點?一齊分享下

條女大約幾多歲?
條女係咪處?
順唔順利?
女大約幾多歲?16
條女係咪處?Yes
順唔順利?Yes 容唔容易入洞?Yes,因為個處女洞好Q濕
前戲做咗D乜?揸波,玩乳頭,玩西,玩震旦,條女含我J
條女感覺係點?痛唔痛?初初入有D痛,玩一陣就舒服,最後高潮都黎埋
條女有冇高潮?有,全身抽搐,叫咗出聲
自已感覺係點?超正!入面又濕又窄,好似想榨D精出黎
有冇J痛?冇痛
個洞窄唔窄?好窄
條J係咪超硬?超硬,入咗去仲更加硬
又或者緊張到軟咗?冇
用咗乜嘢姿勢開始?男上,擘開佢對脚成M字咁入
有冇轉過姿勢?狗仔式
有冇用套?冇
最後有冇成功射咗精?射咗出面,佢洞口
快唔快射?5至10分鐘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 10:00 發表 查看引用來源

其實係貪玩囉, 中意整到佢o係泳池入面扯旗唔敢上水, 然後自己游開  ...
去海灘玩老虎會拉低我條褲玩條小潤腸, 以為啲水濁濁地, 有次淺水咗啲有對 gay couple 睇到嘢, 晌更衣室撞到佢哋仲笑嘻嘻.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-29 09:03 發表 查看引用來源

去海灘玩老虎會拉低我條褲玩條小潤腸, 以為啲水濁濁地, 有次淺水咗啲有對 gay couple 睇到嘢, 晌更衣室撞到佢哋仲笑嘻嘻.
點樣玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆