上一頁下一頁
發新話題

第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
133  34.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 10:22 發表 查看引用來源

點樣玩?
浸咗入水有乜嘢玩 ? 多數從後襲擊, 視乎輪到邊個做後面嗰個,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 10:56 發表 查看引用來源

浸咗入水有乜嘢玩 ? 多數從後襲擊, 視乎輪到邊個做後面嗰個,
你講緊你同你老婆定係果對gay couple?
點樣從後襲擊? o係水裡面後入?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 12:11 發表 查看引用來源

你講緊你同你老婆定係果對gay couple?
點樣從後襲擊? o係水裡面後入?
淨係用手從後伸前玩打吓機啫, 浸住鹹水嚟插有啲危險, 海灘好彩會睇到精彩嘢, 見過位女仕俾隻佬摷到泳衣走哂位, 但係仲合埋眼 enjoy 緊, gay couple 佢哋會晌更衣室玩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 12:23 發表 查看引用來源

淨係用手從後伸前玩打吓機啫, 浸住鹹水嚟插有啲危險, 海灘好彩會睇到精彩嘢, 見過位女仕俾隻佬摷到泳衣走哂位, 但係仲合埋眼 enjoy 緊, gay couple 佢哋會晌更衣室玩. ...
好多好多年前都有o係海灘玩過, 大概係8210 果個年代...  
凌晨時份黑媽媽冇人果陣, 同男朋友o係沙灘上全裸同佢口交 (裸其實係冇未必 純粹刺激)
宜家人人都可以拍片, 真係唔敢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 14:04 發表 查看引用來源

好多好多年前都有o係海灘玩過, 大概係8210 果個年代...  
凌晨時份黑媽媽冇人果陣, 同男朋友o係沙灘上全裸同佢口交 (裸其實係冇未必 純粹刺激)
宜家人人都可以拍片, 真係唔敢 ...
淨係口交咋嘛?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-30 14:04 發表 查看引用來源

宜家人人都可以拍片, 真係唔敢 ...
8210 果個年代 ?  唔明...8424 西瓜就知.

黑蚊蚊唔好晌沙灘玩, 師公教落制唔過, 好易領嘢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 14:10 發表 查看引用來源

8210 果個年代 ?  唔明...8424 西瓜就知.
手機呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 14:13 發表 查看引用來源
手機呀!😬
哦, 明白, 老人家係岸兜咗啲, 唔該哂 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 14:18 發表 查看引用來源

哦, 明白, 老人家係岸兜咗啲, 唔該哂 !
又唔好講,一時醒唔起啫!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 14:08 發表 查看引用來源
淨係口交咋嘛?😉
返度假屋先再俾佢插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆