上一頁下一頁
發新話題

第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
133  34.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-18 09:06 發表 查看引用來源
第一次扑男得唔得?
等 C 姐 分享

回覆 1# 歌舞技町 的帖子

條女大約幾多歲? 26? 小弟25。佢冧我(年輕時小弟稍有幾分姿色
條女係咪處? No。但小弟係佢第一件豬仔
順唔順利?容唔容易入洞? 入窿有少少阻滯。女主動。尚算順利完成「人生初sex+套+中出
前戲做咗D乜?冇前戲。條女錫咗小弟個嘴,問:係咪想咁?當時血氣方剛,擒擒青幫人除衫,就埋牙!好急...
條女感覺係點?痛唔痛?從表情睇,都唔知痛定係享受。我估兩樣都有
條女有冇高潮?當時覺得有。後來明白應該冇
自已感覺係點?有冇J痛?個洞窄唔窄?感覺不外如是。做完之後,有一種想嘔嘅感覺
條J係咪超硬?又或者緊張到軟咗?正式插入之前硬。手震。個心跳到嘭嘭聲。做到一半,唔知係咪頭腦清醒返,享受嘅感覺冇咗。但因為開咗頭,即使百般不願,仍須完成埋個過程
用咗乜嘢姿勢開始?正常體位
有冇轉過姿勢?如果冇記錯,玩過女上同狗仔。條女主導
有冇用套?
最後有冇成功射咗精?快唔快射?其他... 狗仔式插約10分鐘後,半內射、半射結束。成個過程總計約45分鐘

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-18 09:45 發表 查看引用來源

等 C 姐 分享
Well...

18 多幾個月
係, 男方一半卦, 冇扑過女都有打過飛機啦
算可以啦, 無實戰經驗但都有dd 理論基礎, from av
幫人含
開始時還可以, 再入d 超痛

應該都係冇
男上
帶點生硬o既女上
梗係有!
都係有, 5 分鐘左右? 太耐之前啦, 關鍵係心不在計時方面

實情係鬥氣, 帶點報復, 帶點自暴自棄開始o既, 同屋企人o既爭執,
之後死牛一面頸咁諗 '我就係要將我第一次俾呢個男仔, 吹咩?'
主動俾signal 佢上我o既, 過程有d 粗糙唔詳細形容啦, 總之大家都有少少雞手鴨腳,
拮吓拮吓唔知點咁, 可能唔熟練或者太敏感卦, 與其陰d 陰d 咁唔知到幾時,
咪深呼吸忍一下, 自己坐落去囉, 長痛不如短痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-18 11:15 發表 查看引用來源

Well...

18 多幾個月
算可以啦, 無實戰經驗但都有dd 理論基礎, from av
幫人含

應該都係冇
男上
帶點生硬o既女上
梗係有! ...
果然好決斷,第一次都主動女上!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-18 11:23 發表 查看引用來源
果然好決斷,第一次都主動女上!😬
咁樣坐落去即爆光

[quote]原帖由 歌舞技町 於 2022-5-17 13:48 發表 查看引用來源
你地第一次扑女嘅經驗係點?一齊分享下

16歲唔係
順利,易入
打車輪
濕到PK
俾我屌左4個鐘,訓左係床郁唔到,成床都係佢D水
冇J痛,感覺係,估唔到自己算粗同勁
硬足全程
男上女下,狗仔,抱起佢黎屌

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-18 17:28 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 歌舞技町 於 2022-5-17 13:48 發表 查看引用來源
你地第一次扑女嘅經驗係點?一齊分享下

16歲唔係
順利,易入
打車輪
濕到PK
俾我屌左4個鐘,訓左係床郁唔到,成床都係 ...
係唔 L係呀 頭一次扑女就扑o左人4 個鐘? 扑o左幾多次先?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 06:44 發表 查看引用來源

係唔 L係呀 頭一次扑女就扑o左人4 個鐘? 扑o左幾多次先?
青頭仔起碼屌5次啦😅😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 18-5-2022 11:15 發表 查看引用來源

Well...

18 多幾個月
幫人含

應該都係冇
男上
帶點生硬o既女上
梗係有! ...
性格剛強!敢作敢為👍

回覆 1# 歌舞技町 的帖子

條女大約幾多歲?- 16

條女係咪處?

順唔順利?容唔容易入洞?
- 開頭唔係太順利,但入咗之後就好暢順😅

前戲做咗D乜?
- 攬攬錫錫, 玩咗對波好耐

條女感覺係點?痛唔痛?
- 有痛但好舒服

條女有冇高潮?
- 冇

自已感覺係點?有冇J痛?個洞窄唔窄?
- 好正好震撼,呢次都係我第一次見到女除晒衫用對車頭灯對住我,J冇痛,但好窄開頭好難入

條J係咪超硬?又或者緊張到軟咗?
- 好硬,一直都硬但好快射咗,我記得同佢開頭做過幾次都係幾分鐘貨仔,大概第4-5次開始掌握到做耐咗,我就學識女人嘅高潮喺點….

用咗乜嘢姿勢開
- 男上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆