上一頁下一頁
發新話題

第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
133  34.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 07:12 發表 查看引用來源

三揀一o既話我揀游泳阿Sir
本來就已經赤裸上身, 下身只有一條三角泳褲, 方便, 誘人
亞蛇~你鹹濕🤭😅😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 07:17 發表 查看引用來源
亞蛇~你鹹濕🤭😅😜
大家咁話啦
唔鹹濕o既又點會上o黎性版

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 07:22 發表 查看引用來源

大家咁話啦
唔鹹濕o既又點會上o黎性版
這個也是....男女都鹹濕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 06:48 發表 查看引用來源

講笑啫

三個女人係俾我口頭上屌9 佢地
地點係office, 主題係公事

口手並用, 口當然係鬧人, 手係拍枱
好霸氣, 勁有女皇風範

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 07:24 發表 查看引用來源
這個也是....男女都鹹濕
咪就係囉
老公大人賞面陪我一齊去游水, 我地會專揀家庭更衣室
實在唔難, 我地去得果d 時段都好少會有人帶埋細路去, 十次有七次都有空位

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 07:52 發表 查看引用來源

咪就係囉
老公大人賞面陪我一齊去游水, 我地會專揀家庭更衣室
實在唔難, 我地去得果d 時段都好少會有人帶埋細路去, 十次有七次都有空位 ...
可以在家庭更衣室搞完嘢才下水

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 08:06 發表 查看引用來源
可以在家庭更衣室搞完嘢才下水
搞o野感覺有d 污糟 地下又濕又盛... 同埋有細路會用到整污糟人地地方都唔好啦
我好有公德心o架 只會俾佢口爆, 接返晒佢射出o黎o既o野全部吞乾淨!

btw 我會係游完水返去換衫果陣先含佢, 好玩好多
o係泳池入面果陣調戲一下, o係佢耳邊問佢想唔想要, 等陣入更衣室幫你含出o黎好唔好
再形容一下比如話入去我脫光光跪低同你啜出o黎, 嗒住一嘴精液先慢慢沖涼換衫
你有幾個鐘時間抖抖 (通常係游早水, 之後返工/ 有其他o野做), 今晚早d 返o黎食飽飯俾你籐條打, 打完再插我射多次

其實係貪玩囉, 中意整到佢o係泳池入面扯旗唔敢上水, 然後自己游開

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 10:00 發表 查看引用來源

搞o野感覺有d 污糟 地下又濕又盛... 同埋有細路會用到整污糟人地地方都唔好啦
我好有公德心o架 只會俾佢口爆, 接返晒佢射出o黎o既o野全部吞乾淨!

btw 我會係游完水返去換衫果陣先含佢, 好玩好多
o係 ...
你真喂食🤭🤭🤩🤩

愛愛姐   

我回來了

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-24 10:49 發表 查看引用來源
愛愛姐   

我回來了
師姐好耐冇見啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆