上一頁下一頁
發新話題

第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
133  34.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-23 19:35 發表 查看引用來源
你真係好諗頭,咁都諗到😂😂😂
其實唔係我諗,係我一D人妻朋友講,職業排行榜。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-23 22:43 發表 查看引用來源
點吸引法?😉
斯文人妻,要打開佢心扉,玩新野試新野都係挑戰。
即有人鐘意戰鬥格好動既女生,但其實心思思咩都想試,有D被動既亦都好吸引。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 07:12 發表 查看引用來源

三揀一o既話我揀游泳阿Sir
本來就已經赤裸上身, 下身只有一條三角泳褲, 方便, 誘人
我之前有搵阿sir教游水,條友身兼健身教練同游泳教練,真係fit到無得輸果隻。
但教游水多數都會著全身既游水衣,唔多赤裸上身,因為佢地本身都曬得幾黑。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-24 11:31 發表 查看引用來源

斯文人妻,要打開佢心扉,玩新野試新野都係挑戰。
即有人鐘意戰鬥格好動既女生,但其實心思思咩都想試,有D被動既亦都好吸引。
係架,可以開發到斯文人妻,好有征服感,尤其是連佢老公都未試過!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-24 11:34 發表 查看引用來源

我之前有搵阿sir教游水,條友身兼健身教練同游泳教練,真係fit到無得輸果隻。
但教游水多數都會著全身既游水衣,唔多赤裸上身,因為佢地本身都曬得幾黑。 ...
曬得黑仲吸引女人啦!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-24 10:49 發表 查看引用來源
愛愛姐   

我回來了
衰婆咪一返o黎就亂up 廿四撩交嗌

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-24 11:27 發表 查看引用來源

其實唔係我諗,係我一D人妻朋友講,職業排行榜。
哈哈~人妻朋友常偷吃的願望😅😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-24 11:38 發表 查看引用來源
係架,可以開發到斯文人妻,好有征服感,尤其是連佢老公都未試過!😬
真心我簡單D,同佢一齊得就剩係諗對方開心唔開心,好少牽涉其他人,事實對方都鐘意同自己一齊,就會揀自己,仲哪來成日問:我勁定你老公勁架。其實對方果個moment就係唔想諗其他野,只希望同自己一齊係舒服架嘛。

(我唔係否定其他師兄既做法,只係講自己唔會。)

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-24 11:38 發表 查看引用來源
曬得黑仲吸引女人啦!😬
係,我同阿Sir都幾好傾,佢有固定女友,平時就係教游水,健身同行山,但呢樣係3年前既事,真係唔知佢而家點。
佢仲要曬黑,硬件上真係無得輸。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 12:05 發表 查看引用來源
哈哈~人妻朋友常偷吃的願望😅😅
HAHA.......即好似好多男人對食空姐,護士同埋運動既Miss一樣,一樣有遐想。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆