第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
28  34.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-23 19:10 發表 查看引用來源

係,對女生黎講,可能有機會都想試一次消防,再黎係健身教練,又或游泳阿Sir,HAHA......

三揀一o既話我揀游泳阿Sir
本來就已經赤裸上身, 下身只有一條三角泳褲, 方便, 誘人

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 07:17 發表 查看引用來源
亞蛇~你鹹濕🤭😅😜
大家咁話啦
唔鹹濕o既又點會上o黎性版

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 07:24 發表 查看引用來源
這個也是....男女都鹹濕
咪就係囉
老公大人賞面陪我一齊去游水, 我地會專揀家庭更衣室
實在唔難, 我地去得果d 時段都好少會有人帶埋細路去, 十次有七次都有空位

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-24 08:06 發表 查看引用來源
可以在家庭更衣室搞完嘢才下水
搞o野感覺有d 污糟 地下又濕又盛... 同埋有細路會用到整污糟人地地方都唔好啦
我好有公德心o架 只會俾佢口爆, 接返晒佢射出o黎o既o野全部吞乾淨!

btw 我會係游完水返去換衫果陣先含佢, 好玩好多
o係泳池入面果陣調戲一下, o係佢耳邊問佢想唔想要, 等陣入更衣室幫你含出o黎好唔好
再形容一下比如話入去我脫光光跪低同你啜出o黎, 嗒住一嘴精液先慢慢沖涼換衫
你有幾個鐘時間抖抖 (通常係游早水, 之後返工/ 有其他o野做), 今晚早d 返o黎食飽飯俾你籐條打, 打完再插我射多次

其實係貪玩囉, 中意整到佢o係泳池入面扯旗唔敢上水, 然後自己游開

引用:
原帖由 katieW 於 2022-5-24 10:49 發表 查看引用來源
愛愛姐   

我回來了
衰婆咪一返o黎就亂up 廿四撩交嗌

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-24 11:38 發表 查看引用來源
曬得黑仲吸引女人啦!😬
黑色(或者深啡) 加肌肉真係冇得頂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-29 09:03 發表 查看引用來源

去海灘玩老虎會拉低我條褲玩條小潤腸, 以為啲水濁濁地, 有次淺水咗啲有對 gay couple 睇到嘢, 晌更衣室撞到佢哋仲笑嘻嘻.
點樣玩?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 10:56 發表 查看引用來源

浸咗入水有乜嘢玩 ? 多數從後襲擊, 視乎輪到邊個做後面嗰個,
你講緊你同你老婆定係果對gay couple?
點樣從後襲擊? o係水裡面後入?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-5-30 12:23 發表 查看引用來源

淨係用手從後伸前玩打吓機啫, 浸住鹹水嚟插有啲危險, 海灘好彩會睇到精彩嘢, 見過位女仕俾隻佬摷到泳衣走哂位, 但係仲合埋眼 enjoy 緊, gay couple 佢哋會晌更衣室玩. ...
好多好多年前都有o係海灘玩過, 大概係8210 果個年代...  
凌晨時份黑媽媽冇人果陣, 同男朋友o係沙灘上全裸同佢口交 (裸其實係冇未必 純粹刺激)
宜家人人都可以拍片, 真係唔敢

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 14:08 發表 查看引用來源
淨係口交咋嘛?😉
返度假屋先再俾佢插

前往最後回覆