第一次扑野經驗分享

收藏  |  訂閱
28  34.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 14:44 發表 查看引用來源
唔打埋野戰?😬
太天真嘛

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 14:53 發表 查看引用來源
關天真乜嘢事?😬
果條友成日呃9我用口幫佢出一次先,等陣可以超用力插我都唔會射

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 16:05 發表 查看引用來源
咁理論係架喎!結果唔係?😬
理論係,不過果陣咁後生血氣方剛,其實分別唔會太大
問題係我唔中意人咁鬼鼠尤其是男人,想自己爽唔好講到好似好為我著想咁囉,感覺好小家

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-30 19:27 發表 查看引用來源
你係之後先知定上到去已經知佢咁鬼鼠?
一開始梗係唔知, 但相處耐o左d 個人性格肯定會慢慢浮現出o黎
性愛只係其中一環, 係連其他o野佢都係咁
最最最令我遺憾o既係連最後分手果陣佢都係咁! 講到自己好似好委屈, 忍痛離開我係為我好咁
(其實係佢早就食緊另一條女)

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-31 08:38 發表 查看引用來源
咁渣男!不過你咁正佢都仲偷食第個?
係咁o架啦
等於我出街食飯, 明明已經order 自己最想食果份
隔離枱出餐果陣都會心入面閃過一個念頭 "頂, 果個好似幾正, 早知試吓"
又或者同人一齊出去食, d 野o黎齊之後總係忍唔住想試試人地叫果份
男女關係o既o野, perfect match 係唔存在o既,
愛情, 除o左中意之外仲有承諾, 仲有責任, 同埋拒絕其他誘惑o既決心
還有, 學老細話齋要有innovation, client 同你再friend 人地都唔係老奉要跟你一世,
你都要不斷求變同增值, 提升自己競爭力 (o係我自身而言, 就係床上o既吸引力)

其實佢呢句話先係重點, 我以前就係衰老奉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-31 09:47 發表 查看引用來源
點老奉法?😉
覺得自己o岩晒, 錯o既永遠係對方所以理所當然咁等人氹
口頭蟬 "你係男人呢d 野梗係你o黎o架啦"

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-31 10:50 發表 查看引用來源
咁好多女仔都係咁!😂
咁幾時先變到咁順得人!😉
衰完一次又一次之後自我反省...
再加上俾前SP 打出o黎, 服從訓練

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-31 12:08 發表 查看引用來源
咁咪全靠佢?😬
叫做開o左個頭啫, 話晒佢只係玩伴, 最終都仲要靠老公久唔久鞭我幾o野,
keep 住果種聽話同奉獻o既好習慣

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-31 14:37 發表 查看引用來源
咁咪即係唔打唔聼話?😬
err...
應該咁講, 係打緊果陣要聽話,
先(扮)唔聽話, 跟住俾人打, 打緊果陣好聽話, 繼續俾人打, 如果呢個時候唔聽話, 另一個人反而會聽唔聽話o既人而唔打

前往最後回覆