49 12345
上一頁下一頁
發新話題

一段新聞,又令我想起一次巴士嘅性事

收藏  |  訂閱
48  14.8k

一段新聞,又令我想起一次巴士嘅性事

先講一下,我冇wechat ,你地唔好問我,我只用mewe

早前有段新聞話,巴士好多位,但個阿叔偏偏坐係個女仔旁邊有不企圖,我以過來人身份覺得,十個有九個都係做壞事。

我又講下自己以前既事,話說,某年夏天天氣熱,我出街就著左件tube +迷你短裙仔,行街都好多人望,之後我坐車啦,坐係後排既時候,坐坐下sleep左。

架車當時冇咩人,好空的。係呢個時候,我訓訓下發覺我大脾有人好似摸緊,原來有個男人扮sleep用手背摸我,成架車咁多位,係唔坐就坐我隔離。咁我知佢係有心的。

呢個時候,唔知點解自己係驚唔識反應,定係想刺激一下,繼續扮訓雙腳更加張開了靠近佢手背試一試佢,點知男人愈來愈大膽,成隻手索性放係我大脾上摸。

由膝頭摸上去仲愈摸愈入,呢個時候可能佢知我冇反抗,仲係我底褲面摸得更厲害,而我把腿張得更開。呢個時候,佢好似冇左性理咁,索性撥開我under 摸,就係比佢搞到我都有反應。呢個時候應唔應該反抗呢?如果反抗有咩後果?

係呢個諗緊時候,佢就拉開拉褲練,淘左條野出黎,然後係我耳邊講,你夠膽就叫出黎,我就唔怕麻煩既,然後佢就拉我落去含佢,其實果下好震撼!但我真係含左落去,我條短裙亦比佢番起左

終於佢忍唔住,係我把口爆了.......我真係唔相信會發生咁既事

如果唔知呢段新聞既人可以click 入去睇。

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E ... utm_medium=referral

咁又真係幾正 有個靚女口爆

諗起以前。。坐紅van 有個靚女仔訓左挨落黎。但乜都唔敢做

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-17 16:59 發表 查看引用來源
諗起以前。。坐紅van 有個靚女仔訓左挨落黎。但乜都唔敢做
因為你唔係果d人

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 17:01 發表 查看引用來源

因為你唔係果d人
有時都諗 佢係真係訓左定係俾緊signal我
凌晨二點旺角去觀塘

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-17 17:02 發表 查看引用來源
有時都諗 佢係真係訓左定係俾緊signal我
凌晨二點旺角去觀塘
2樣都有可能,講真

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 17:05 發表 查看引用來源

2樣都有可能,講真
而家自己揸車。都無哂呢d 機會了

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 17:01 發表 查看引用來源

因為你唔係果d人
要試探架嘛,人哋唔淫咪上報囉 好多人都係咁之嘛

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-5-17 18:15 發表 查看引用來源
要試探架嘛,人哋唔淫咪上報囉 好多人都係咁之嘛
exactly

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 18:22 發表 查看引用來源

exactly
你攪咗好多色魔出嚟,哈哈

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆