上一頁下一頁
發新話題

一段新聞,又令我想起一次巴士嘅性事

收藏  |  訂閱
48  14.8k

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 16:41 發表 查看引用來源
先講一下,我冇wechat ,你地唔好問我,我只用mewe

早前有段新聞話,巴士好多位,但個阿叔偏偏坐係個女仔旁邊有不企圖,我以過來人身份覺得,十個有九個都係做壞事。

我又講下自己以前既事,話說,某年夏天天氣熱,我出街就著左件tube  ...
犀利

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-17 16:41 發表 查看引用來源

早前有段新聞話,巴士好多位,但個阿叔偏偏坐係個女仔旁邊有不企圖,我以過來人身份覺得,十個有九個都係做壞事。

我又講下自己以前既事,話說,某年夏天天氣熱,我出街就著左件tube  ...
仲記唔記得當時口爆完後你感覺係點?

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 2022-5-18 23:22 發表 查看引用來源
仲記唔記得當時口爆完後你感覺係點?
我驚,係驚比人見到

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-19 10:43 發表 查看引用來源

我驚,係驚比人見到
咁吞左嗎

引用:

你係主動鞠躬,或比人禁頭,定係比人頂喉嚨,有無同時再加埋探穴?

引用:

你接受到未清洗的“原味”?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-5-19 11:44 發表 查看引用來源
你接受到未清洗的“原味”?
其實有d作嘔

我都試過幾次,兩次巴士,兩次小巴...唔同人...有後生女,有OL,反而係佢地訓著左打開隻腳....大腿貼住我大腿...

引用:
原帖由 kensen 於 2022-5-20 10:34 發表 查看引用來源
我都試過幾次,兩次巴士,兩次小巴...唔同人...有後生女,有OL,反而係佢地訓著左打開隻腳....大腿貼住我大腿...
可能引你喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 10:54 發表 查看引用來源
可能引你喎!😬
一陣真係報警

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆