上一頁下一頁
發新話題

第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
85  13.6k

第一次不是你,討論吓

如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭

好簡單,舊朋友或者舊街坊。
有d嘢放心底總好過揚出嚟

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
每個人都有自己嘅過去,我係唔會介意嘅

利申:男人

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 04:30 發表 查看引用來源

每個人都有自己嘅過去,我係唔會介意嘅

利申:男人
同意你師兄,又唔係你老婆呃9你

但我第一次係ons無左 樣都唔記得 個名又平凡過平凡

反而ex 同現任撞到見過面 我仲後知後覺

現任同我講:聽你講ex 精神有事 唔想搞到失控費事出聲

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
真人真事... 係冇o既 未發生過老公+前任撞上
但如果有, 而家咩年代啦? 一齊得有邊個會未搞過o野?
我係相信大大方方介紹比左閃右避更好囉
唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起我會照直講
呢個人會陪我一世o架! 唔係我同佢送終就係佢同我送終, 我最白痴低能最on9 o既o野全部都俾佢知道晒,
最淫蕩發姣o既一面最赤裸o既身體都俾佢睇過晒, 實在冇咩值得或者需要隱瞞佢
再講... 冇碰過面, 但有嘴頭上講過一d 以前做愛o既畫面佢知, 佢聽o既同時扯到呢......

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 09:55 發表 查看引用來源

真人真事... 係冇o既 未發生過老公+前任撞上
但如果有, 而家咩年代啦? 一齊得有邊個會未搞過o野?
我係相信大大方方介紹比左閃右避更好囉
唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起 ...
蛇蛇同老公真係好sweet! 你啲經歷咁精彩,硬都好正常吖!

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 2022-5-19 00:08 發表 查看引用來源
好簡單,舊朋友或者舊街坊。
有d嘢放心底總好過揚出嚟
認同你的說法,其實不少這情況會出現

聽講女人會一世記得第一次。雖然,我明白「記得」並唔等於「愉快地回憶」。

如果男人話唔介意自己女人隻豬比咗邊個,我覺得係自欺欺人。

引用:
所以好彩  另一半係令女   第一次都係我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆